Cum purtăm tenișii cu imprimeuri

miercuri, 23 septembrie 2020

https://imgur.com/NYAglwE

 

Chiar dacă vara este pe sfârșite, vremea frumoasă de afară ne convinge să nu renunțăm, încă, la ținutele pentru sezonul estival. Dacă în garderoba ta se regăsesc, alături de rochițe vaporoase și pantaloni scurți care mai de care mai interesanți și teniși colorați, cu imprimeuri, mai ai timp să îi porți. De fapt, ai toate motivele să încalți tenișii, poate cel mai confortabil tip de pantofi sport, și să profiți de faptul că vremea de toamnă nu își arată capriciile; tenișii cu imprimeuri sunt ideali pentru sezonul cald și pot fi integrați într-o mulțime de ținute.

Teniși în culori vii de vară

 

Deși albul și negrul sunt variante cromatice sigure în materie de vestimentație, în zilele călduroase îți propunem să îndrăznești să porți și elemente stilistice care să iasă în evidență. Este și cazul tenișilor din pânză în culori vibrante, dar și a celor cu diferite printuri.

Rozul pal, bleu, galben, verdele sau portocaliul sunt doar câteva dintre culorile pe care ți le propunem pentru această vară. De asemenea, nu trebuie să uităm de imprimeurile multicolore care să îți accesorizeze tenișii preferați. Printurile florale, cele cu carouri, scrisurile, imprimeurile grafice și chiar cele cu desene haioase sunt ideale pentru sezonul estival.

 

Poți arăta fabulos purtând teniși cu astfel de imprimeuri realizând un mix vestimentar casual și sexy, totodată. Alege o salopetă scurtă din denim, o bustieră și încalță-ți Converșii cu imprimeul dorit. De asemenea, poți crea un look feminin și atrăgător asortând o fustă scurtă albă, cu croi în cloș, un tricou roz și teniși cu print animal print.

Teniși cu imprimeu pentru zilele ploioase de vară

 

Să nu crezi că poți purta teniși doar în zilele însorite, căci cei de la Converse au creat modele speciale care pot fi purtate inclusiv atunci când afară plouă. Optează pentru teniși care au materiale de protecție sau care sunt realizați din cauciuc de foarte bună calitate. Poartă-i în combinațiile tale vestimentare preferate pentru a arăta chic și pentru a te simți confortabil indiferent de prognoza meteo!

Tenișii slip-on, varianta feminină

 

Dacă vrei să obții un look cât se poate de feminin și de romantic, alege un model de teniși slip-on. Vorbim despre acei pantofi sport care lasă mai mult la vedere din picior și care îți vor conferi o notă delicată și rafinată. Îi poți purta cu rochii vaporoase, cu bluze inspirate de moda boho chic și se potrivesc foarte bine chiar și cu elemente de îmbrăcăminte mai sexy - cum este și cazul rochiilor cu spatele gol, de exemplu. Alege o pereche de teniși cu printul dorit și vei atrage toate privirile! Descoperă aici câteva modele drăguțe de teniși de damă.

Tenișii înalți cu imprimeuri

 

Tenișii peste gleznă oferă multe avantaje. Ei sunt ideali atât pentru vară, cât și pentru toamnă și, să recunoaștem...ne scutesc de alegerea unor șosete potrivite! În sezonul cald, tenișii hi-top pot fi asortați cu pantaloni largi, de tipul cullotte. În acest caz, mizează pe o pereche de pantofi sport cu imprimeu haios, care să echilibreze sobrietatea și eleganța pe care le denotă acest tip de pantaloni.

Pe de altă parte, dacă ai o pereche de teniși cu imprimeu jungle, poți obține multe alte combinații vestimentare foarte cool pentru vară.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe