|vineri, septembrie 25, 2020
  • Follow Us!

Cristian Jianu – PMP isi mentine candidatura la Primaria Ramnicului! Vuvuzelele disperate liberale arunca minciuni pe facebook! 

CristiJianu-site1

Cozile de topor din anturajul candidatului PNL la Primaria Ramnicului manipuleaza si dezinformeaza, pe retelele de socializare, cu nerusinare! Ultima minciună aruncata de trepadusii disperati: Cristian Jianu de la PMP nu mai candideaza la Primaria Ramnicului si il sustine pe candidatul liberal! Adevarul este ca Jianu isi mentine candidatura si isi desfasoara campania electorala, impreuna cu echipa PMP, cu multa determinare! Contactat telefonic, Cristian Jianu ne-a declarat ca liberalii sunt mincinosi si penibili daca arunca astfel de zvonuri in mediul online.

Declarație Cristina Covaci, candidat PMP la funcția de consilier județean: “În calitatea mea de Secretar General PMP Vâlcea aduc la cunoștință opiniei publice faptul că în online circulă o minciună rușinoasă la adresa candidatului PMP Cristian Jianu, că nu ar mai candida!
Domnul inginer Cristian Jianu este candidatul PMP, iar cele scrise sunt doar dezinformări din partea unui partid ce a transformat aceasta campanie într-una mizerabilă, aruncând doar cu ură! Asigur opinia publică că domnul Cristian Jianu muncește, toți muncim pentru un rezultat cât mai bun! Suntem alături de cetățeni! Facem tot ce se poate. Nu pentru Noi, PENTRU VOI! Unora le fuge pământul de sub picioare și se agață cu disperare de tertipuri mizerabile. Dacă numele lui Cristian Jianu va mai fi folosit în asemenea dezinformări, vom acționa în judecată”.

Comandat de: Partidul Mișcarea Populară Vâlcea
CMF: 21200020
Realizat de SC Vila PressSRL

Leave a Response