Consumă produse naturale din medii naturale

luni, 28 septembrie 2020

 

Creșterea păsărilor de curte este destul de profitabilă în sensul că oferă randamente bune pentru suma investită, timpul și energia cheltuite pentru aceasta și forța de muncă angajată în aceasta.

Mai multe beneficii oferite de creșterea păsărilor:

Necesită mai puține investiții în comparație cu creșterea altor animale. Necesită buget minim, calculând după un capital fix și creșterea a aproximativ 100 de pui. Aceasta înseamnă că fermierii mici și marginali și chiar muncitorii agricoli pot începe agricultura la scară mică. În timp ce puiul va începe să depună ouă în 8-10 săptămâni, puii de carne pot fi vânduți după 6 săptămâni, timp în care ar fi crescut până la 1,25 kg greutate.

Oferă o rentabilitate rapidă a investiției

Puiul începe să depună ouă în 8-10 săptămâni, iar puii de carne pot fi vândute pentru carne între 6 și 10 săptămâni. Intervalul dintre generații este foarte mic și, prin urmare, producția poate fi crescută fenomenal într-o perioadă scurtă.

Consumul de pui de carne este relativ mic, în timp ce produce cantitatea maximă posibilă de alimente pentru noi. Păsările de curte sunt capabile să utilizeze ca hrană cantități mari de produse secundare, cum ar fi tărâțe, cereale necorespunzătoare, legume etc.

Creșterea păsărilor este o sursă continuă de venit. Nu este sezonieră și poate produce venituri pe tot parcursul anului. În timp ce găinile depun ouă între 6 și 8 luni, puii de carne durează doar 6 până la 10 săptămâni pentru a aduce venituri. Carnea, ouăle, penele și gunoiul de grajd de pui și pui de carne sunt toate de vânzare și generează venituri. Creșterea păsărilor la scară mică necesită doar un spațiu minim și pot fi crescute chiar și în curtea casei. Creșterea păsărilor necesită foarte puțină apă atât pentru băut cât și pentru curățare. Un litru de apă este suficient pentru 5 păsări pe zi.

Deșeurile de pasăre sunt bogate în azot și material organic și, prin urmare, sunt considerate valoroase ca îngrășăminte. Pene de pasăre sunt, de asemenea, utilizate pentru a face perne, articole de lux și alte curiozități. Păsările de curte oferă fermierilor o bună oportunitate de angajare cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.

Produsele din carne de pasăre, cum ar fi ouă și carne, au o valoare nutritivă ridicată. Dintre toate carnea comestibilă, carnea de pui de carne are cel mai mic conținut de grăsimi. Poate fi gătit și în grăsimea proprie și nu necesită deloc adaos din exterior. Carnea de pasăre conține mai multe proteine și aminoacizi esențiali decât alte carne și are un conținut scăzut de colesterol în comparație cu carnea de porc de exemplu.

Mai mult decat atat achiziționând carne de la o fermă de pui precum La Provincia, aveți certitudinea și siguranța că sunteți în continuare sănătoși.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe