|marți, ianuarie 25, 2022
  • Follow Us!

Cecilia Vaduva: Ministerul Fondurilor Europene finanțează granturile în valoare de un milliard euro pentru IMM-uri 

Vaduva Cecilia

ℹ️ Ministerul Fondurilor Europene finanțează granturile în valoare de un milliard euro pentru IMM-uri, din fondurile alocate pentru Programul Operațional Competitivitate. Acestea vor fi acordate IMM-urilor de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri-România (MEEMA), instituția cu rol de administrator al schemei de finanțare în relația cu IMM-urile, conform prevederilor OUG nr. 130/2020.

Aplicația pentru programul de granturi destinat IMM-urilor- http://granturi.imm.gov.ro
A fost deschisă etapa de creare profil, user şi parolă la adresa http://granturi.imm.gov.ro – etapa premergătoare lansării celor trei măsuri de sprijin.
În această etapă toți aplicanții interesați de oricare din cele trei măsuri de sprijin vor avea posibilitatea preînregistrării datelor reprezentanților legali/împuterniciți, precum și datele persoanelor juridice.
Informații IMPORTANTE!
– În această primă etapă NU contează ordinea înregistrării datelor și nici principiul „primul venit– primul servit!” – Această etapă de preînregistrare va rămâne deschisă pe toată perioada de înscrieri la cele trei măsuri!
– Pentru a putea încheia cu succes această etapă de preînregistrare, creare profil, user și parolă, VĂ ESTE NECESARĂ DEȚINEREA SEMNĂTURII ELECTRONICE VALIDE!
– Această etapă se adresează tuturor categoriilor de beneficiari eligibili aferenți celor trei măsuri instituite de OUG 130 / 2020, respectiv IMM/PFA/ONG/CMI!”
– Numărul de telefon disponibil pentru informații suplimentare este: 0217950098
Aplicanţii pot consulta Ghidul de preînregistrare în platformă la adresa:
http://economie.gov.ro/ghid-pre-inregistrare-pentru-aplican
Mult spor!!!

Cecilia Vaduva, secretar general Ministerul Fondurilor Europene

Leave a Response