Astăzi avem puterea sa-i sanctionam pe liberali pentru cea mai mizerabila campanie electorala, haideți să nu irosim această șansă! Ieși la vot la Ramnicu Valcea!

duminică, 27 septembrie 2020

Astăzi soarta municipiului Râmnicu Vâlcea este determinată de două categorii de oameni: cei care ies la vot din proprie inițiativă, motivați de dorința de schimbare și de dezvoltare și de cei care sunt aduși la secțiile de votare cu mașinile de liberalii dusperati, cei naivi, care și-au vândut votul oamenilor de afaceri milionari in euro din spatele candidatului liberal!

Cei din urmă sunt mânați de motive imorale. Să le dovedim că noi, cei care ne dorim CONTINUITATE, alaturi de un PRIMAR GOSPODAR SI PUTERNIC suntem mai puternici și mai vocali decât ei.

Dragi RAMNICENI, viitorul orașului este al vostru. Ieșiți la vot și nu-i lăsați pe cei platiti de liberali, prin diferite mijloace, să vă decidă viitorul!

Mobilizați-vă acum! 10 minute pentru următorii patru ani, 10 minute pentru un oraș prosper și dezvoltat. Astăzi avem puterea sa-i sanctionam pe liberali pentru cea mai mizerabila campanie electorala, haideți să nu irosim această șansă! Ieși la vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe