Ziarul de Valcea il sustine pe Nicolae Popescu (PSD), candidat la Primaria Berislavesti! Pariem pe tinereţe şi pe experienţă!

duminică, 2 august 2020

Pariem pe tinereţe şi pe experienţă, în Berislăveşti!

Neluş Bușagă a fost unul dintre cei mai buni primari din judeţul Vâlcea. A dezvoltat şi a modernizat această frumoasă comună de la poalele munţilor. A ştiut să îşi atragă lângă el oameni pe care s-a bazat şi alături de care a făcut treabă. Viceprimarul, Nicolae Popescu, i-a stat şi îi va sta alături şi iată că a venit vremea ca noi, cei tineri, să fim sprijiniţi de Neluș Bușagă.

În Berislăveşti, Consiliul Judeţean Vâlcea a implementat proiecte importante. Cel mai recent proiect este modernizarea DJ 703G, care trece prin localitate și care va fi asfaltat în totalitate.

Am găsit în Nicolae Popescu un om de nădejde, energic şi dedicat comunităţii. Nicolae Popescu va fi un primar bun pentru Berislăveşti şi, împreună, vom face echipă pentru dezvoltarea acestei localităţi.

Echipa este mult mai mare şi echilibrată, cu oameni tineri, dar şi cu seniori, însă, despre echipa energică şi experimentată din Berislăveşti, vom mai vorbi. Sunt convins că Nicolae Popescu va fi un primar bun pentru Berislăveşti.

Constantin Radulescu, presedinte PSD Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe