VIDEO | Imagini cu atacul în stil mafiot al unui clan de interlopi din Vâlcea. Strigătul disperat al unei fetițe: „Tati, tati, ne omoară!“

sâmbătă, 15 august 2020

O familie din orașul vâlcean Berbești a trecut prin clipe de groază atunci când s-a trezit cu mașina incendiată de un clan din mâinile căruia salvaseră o tânără obligată să se prostitueze, scrie Adevărul.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 10/11 august, atunci când familia abia revenită din concediu a fost alarmată noaptea că mașina parcată în fața casei a fost cuprinsă de flăcări.

Fetiţa cuplului, care încă nu adormise, a fost cea care a văzut scenele şocante şi şi-a alarmat părinţii. „Tati, tati, e cineva lângă maşină! Ne-a dat foc şi a vrut să intre şi în curte” E cineva… Tati, ne omoară!”, le-a spus fata, potrivit al postului Antena3 Vâlcea.

Poliția a stabilit că familia a fost ţinta răzbunării unei familii cunoscută în zonă drept „Clanul Senatorul”. Doi dintre membrii acestuia au fost cei care au incendiat maşina cu un cocktail Molotov, iar apoi au fugit, fiind prinși de polițiști în aceeași noapte.

De unde le-a venit setea de răzbunare
Totul a plecat de la un eveniment acum o lună, când unul dintre prietenii celor doi a fost arestat pentru că și-a obligat o prietenă să se prostitueze în Franța, după ce o păcălise că i-a găsit un loc de muncă. Calvarul a durat trei ani, până când cei doi au revenit în țară, iar femeia a reușit să ia legătură cu mai multe persoane, cerându-le ajutorul - potrivit libertatea.ro

Bărbatul familiei cu mașina incendiată i-a sărit în cele din urmă în ajutor și a eliberat-o, agresorul a fost arestat, dar salvatorul a început să primească amenințări cu moartea.

„Pe mine m-au ameninţat că mă taie, că îmi vor lua nevasta şi o vor duce în locul fetei, că i-am lăsat fără bani, fără bancă. Iar de copii (un băieţel de doi ani şi o fată de opt ani) mi-au spus că-i mutilează pe viaţă, că le aruncă acid de baterie pe faţă”, a mai povestit bărbatul celor de la Antena3Vâlcea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe