Sparle si soparle, 31.08.2020

duminică, 30 august 2020
  • În atenția SRI! Deputatul liberal Cristian Buican a operat câteva schimbări importante în societatea Lovsol Construct, pe care o conduce „din umbră”, prin intermediul concubinei și „soacrei”. Astfel, Mihaela Beleț, deţinând 95% din capitalul social al Lovsol Construct, și Rodica Beleț, ce deţine 5% din capitalul social, au decis recent extinderea obiectului de activitate cu următorul domeniu de activitate având cod CAEN 1091 - Fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă, la punctul de lucru situat în localitatea Budeşti, satul Racoviţa, Punct Ostrov 1 (CRAC), nr. cadastral 39027 judeţul Vâlcea. Încă din urmă cu doi ani, deputatul PNL Cristian Buican a creat o „societate-paravan” - SC Lovsol Construct SRL (oare aceasta firma a efectuat lucrări de construcții pe la primării liberale din județ?), firmă pe care a trecut-o bineînțeles pe concubina lui drept asociat și administrator.

 

  • Pentru a nu le mai oferi „gloanțe” adversarilor liberali, cu unanimitate de voturi, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat zilele trecute revocarea Hotărârii Consiliului Local nr. 179 din 30.07.2020 referitoare la vânzarea unui teren de 29 mp proprietate privată a municipiului. Prin cererea nr. 343/14.08.2020, înregistrată la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea sub nr. 30040 din 14.08.2020, doamna Gutău Mariana, notar public în cadrul Camerei Notarilor Publici Piteşti a adus la cunoştinţa Consiliului Local că RENUNȚĂ la cumpărarea terenului mai sus menţionat, aşa cum fost aprobată de Consiliul Local, chiar dacă acesta este un drept legal acordat tuturor beneficiarilor unor astfel de concesiuni.

 

  • Ilie Amuzan candidează din nou la alegerile locale, de această dată sub sigla anonimului PPU-SL, după ce a pierdut lamentabil în 2012 și 2016 în fața actualului edil-șef Florinel Constantinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe