Sparle si soparle, 27.08.2020

joi, 27 august 2020

• Locuitorii din comuna Runcu îl roagă insistent pe președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, să intervină de urgență pe drumul județean DJ 703F, care a ajuns RUȘINEA județului în materie de infrastructură rutieră. Anul trecut, echipele de la Regia de Drumuri au efectuat mici „plombări” cu asfalt, dar care... au dispărut la prima ploaie mai puternică. În prezent, pe porțiunea de 3 km de la intrare și până în centrul comunei Runcu, puținii șoferi care se mai aventurează au parte... de sute cratere și gropi în drum pe care nu mai pot să le evite. Trebuie menţionat că s-au făcut lucrări de asfaltare în ultimii ani pe acest drum spre satul Valea Babii, dar, din păcate, deşi drumul din localitate spre graniţa cu județul Argeş este modernizat, prima parte, drumul de acces spre localitate și spre centrul comunei, este cel care pune nervii la încercare.

• Primarul din Livezi, Ștefan Verdeș, a efectuat în 2018 plăți pentru... servicii neprestate în valoare de 240 milioane de lei vechi, la care se adaugă accesorii de 20 milioane de lei vechi, conform concluziilor Curții de Conturi. Nu s-a înregistrat în evidența contabilă un activ în valoare 70 milioane de lei vechi, achiziționat în anul 2017. La nivelul Primăriei Livezi, controlul intern managerial nu a fost organizat în conformitate cu prevederile legale în vigoare, deoarece: nu a fost constituită comisia de monitorizare, coordonare și îndrumare metodologică a implementării și dezvoltării sistemului de control intern managerial; nu s-a elaborat programul de dezvoltare a sistemului de control intern managerial; nu s-au elaborat proceduri de sistem și proceduri operaționale, pentru procesele și activitățile derulate în cadrul entității, etc.

• Luni, 24 august 2020, FRH a decis: Cupa României la handbal feminin se va desfășura la București. Meciul SCM Râmnicu Vâlcea cu HC Dunărea Brăila va avea loc pe 3 septembrie. Așa cum v-am mai informat, jucătoarea Ann Grete Norgaard din echipa SCM Râmnicu Vâlcea a fost selecționată de federația de specialitate din Danemarca pentru acțiunile echipei naționale, care vor avea loc în perioada următoare. Celebrul turneu „Golden League” va fi prima acțiune la care va participa sportiva noastră alături de naționala țării sale. Aceasta va avea loc in perioada 28.09.-04.10.2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe