Sparle si soparle, 13.08.2020

joi, 13 august 2020

• Făcând un scurt bilanț al „activității” desfășurate în cele 9 luni de mandat de cel mai slab prefect al Vâlcii, pe numele său Tiberiu Costea, nu putem remarca NIMIC în dreptul persoanei în cauză, cel mult la capitolul... minusuri. Cât timp a deținut funcția de prefect și pe cea de președinte al Comitetului pentru Situații de Urgență, Tiberiu Costea a gestionat foarte prost epidemia de coronavirus în Vâlcea, nu a eradicat focarele de pestă porcină, a trimis la Guvern o listă cu primării exclusiv liberale care să primească fonduri pentru calamități, nu s-a deplasat în teritoriu ca să cunoască realitățile din teren, a sfidat prin absență diverse manifestări cultural artistice din județ, a purtat un „război de uzură” cu președintele Consiliului Județean, Costi Rădulescu, pe care nici măcar... nu l-a invitat la ceremonia de învestire în funcția de prefect. Toate aceste „realizări” (plus problemele cu diplomele și colaborarea cu Securitatea) au ajuns la urechile oamenilor din Lungești, astfel că sunt slabe șanse ca Tiberiu Costea să fie ales primar la alegerile locale!

• Tupeu maxim la fostul primar penal din Prundeni, Ion Horia Horăscu! Cu trei procese pe rolul instanțelor de judecată pentru corupție, înșelăciune și evaziune ficală (în care se așteaptă sentințele finale în toamna acestui an), ipochimenul de Horăscu și-a depus, pentru al șaptelea mandat consecutiv... candidatura la funcția de primar al comunei Prundeni din partea PMP. Este o clară încălcare a legislației în domeniu dar și un act de imaturitate politică de care suntem siguri că președintele PMP, Traian Băsescu, nu a auzit încă....

• Începând cu data de 11 august 2020, Marius Silvian Dan, director executiv adjunct în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vâlcea, exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, pentru o perioadă de 6 luni, conform unei decizii a primului-ministru. Din declarația de avere, aflăm că acesta deține două terenuri în județul Olt în suprafață de peste 46.000 mp, două case de locuit și un apartament (toate în județul Olt), trei autoturisme, iar în anul 2018 a încasat circa 330 milioane de lei vechi de la DJTS Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe