|duminică, septembrie 19, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 10.08.2020 

soparla-cu-volanas

Deea Sarsan, o fată tânără și deșteaptă, care învață la Grupul Școlar ”George Țărnea” din Băbeni, a încercat să discute despre politică și administrație cu șeful liberalilor vâlceni, deputatul Cristian Buican. Deea i-a spus deputatului că nu îl votează deoarece vorbește urât despre contracandidatul său, ceea ce este inacceptabil. ”Anul acesta o să votez și eu dar cu singuranță nu pe dumneavoastră”, i-a spus fata. Replica deputatului și liderului de partid este stupefiantă. ”Ești tânără și îmi pare rău că doar atâta poți”. Să pui la punct în acest mod un tânăr doar fiindcă nu te votează este incalificabil – noteaza criterii.ro.

 

La centrul DGASPC – Zatreni nu mai puțin de 109 persoane au fost infectate cu COVID-19. Acum, angajații acuză că nu s-a eliberat niciun centru pentru a fi duse persoanele bolnave și nu s-au luat măsuri la primele simptome. De remarcat că centrul de la Zătreni are 77 de angajați și 92 de beneficiari. Aici sunt internate persoane cu handicap mediu, accentuat și grav. “Majoritatea beneficiarilor din centru suferă de deficiențe mentale”, se arată într-un raport al Consiliului de Monitorizare a Implementării Convenției ONU pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități. Din păcate, la Zătreni, aproape o jumătate dintre angajați, 35, au fost și sunt infectați cu coronavirus. Din punctul de vedere al beneficiarilor, lucrurile sunt și mai grave.

 

Ionut Marica, ginerele familiei Ion si Maria Tudor, s-a implicat in afaceri imobiliare. Pe surse am aflat ca tanarul Marica a fost unul dintre asociatii proiectului Veranda – cel mai nou complex de apartamente din Râmnicu Vâlcea, realizat in colaborare cu unul dintre dezvoltatorii cu experiență și renume din oraș, cu peste 350 de apartamente finalizate, în asociere cu o echipă tânără. La un pas de centru – doar 1 minut de mers cu mașina te despart de centrul orașului nostru Vizavi de Parcul Zăvoi – o multitudine de apartamente au vedere directă către Parcul Zăvoi. Potrivit unei informatii de ultima ora, Ionut Marica s-a retras din proiect…

 

 

Leave a Response