Sparle si soparle, 06.08.2020

joi, 6 august 2020

Valcea rasufla ușurată! Zilele urmatoare, Tiberiu Costea, cel mai slab prefect din istoria județului, își va depune demisia pentru a candida din nou la Primaria Lungesti. Informatia a fost confirmata de surse din Institutia Prefectului. Drum bun…

 

De toata jena, de tot râsul! Oamenii deputatului liberal Cristian Buican sunt cei mai “bastepti” din galaxie! Uitati cine voia sa le predea materia transporturi rutiere elevilor din Valcea: liberalul Bogdan Tigaret, care ii dadea “lectii” de fluidizare a traficului rutier primarului Mircia Gutau, a luat nota 2,85 la titularizare! Rusinica, musiu! Pentru ca este atat de “competent”, Buican intentioneaza sa-l puna pe Tigaret pe lista de candidați la CL Ramnicu Valcea. :))))

 

Mihai Băjan, farmaciile Băjan din Vâlcea, cu afaceri de 53 mil. lei în 2019: Rebranduim unităţile vechi din lanţ, nu renunţăm la ideea de a ne dezvolta. Farmacia Băjan este unul dintre cele mai puternice branduri regionale de farmacii, cu 20 de unităţi în judeţul Vâlcea. Familia Băjan controlează farmaciile cu acelaşi nume. 

 

Licitatia pentru un post de parlamentar in toate judetele porneste de la 60.000 euro. Cine are cascavalul si influenta pe langa jupanii politici va avea prioritate pe liste! 

 

Unui parlamentar i s-au umflat demnitatile in cap si se da mare cocos politic, dar el e o biata gaina...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe