|miercuri, septembrie 22, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 06.08.2020 

soparla-cu-volanas

Valcea rasufla ușurată! Zilele urmatoare, Tiberiu Costea, cel mai slab prefect din istoria județului, își va depune demisia pentru a candida din nou la Primaria Lungesti. Informatia a fost confirmata de surse din Institutia Prefectului. Drum bun…

 

De toata jena, de tot râsul! Oamenii deputatului liberal Cristian Buican sunt cei mai “bastepti” din galaxie! Uitati cine voia sa le predea materia transporturi rutiere elevilor din Valcea: liberalul Bogdan Tigaret, care ii dadea “lectii” de fluidizare a traficului rutier primarului Mircia Gutau, a luat nota 2,85 la titularizare! Rusinica, musiu! Pentru ca este atat de “competent”, Buican intentioneaza sa-l puna pe Tigaret pe lista de candidați la CL Ramnicu Valcea. :))))

 

Mihai Băjan, farmaciile Băjan din Vâlcea, cu afaceri de 53 mil. lei în 2019: Rebranduim unităţile vechi din lanţ, nu renunţăm la ideea de a ne dezvolta. Farmacia Băjan este unul dintre cele mai puternice branduri regionale de farmacii, cu 20 de unităţi în judeţul Vâlcea. Familia Băjan controlează farmaciile cu acelaşi nume. 

 

Licitatia pentru un post de parlamentar in toate judetele porneste de la 60.000 euro. Cine are cascavalul si influenta pe langa jupanii politici va avea prioritate pe liste! 

 

Unui parlamentar i s-au umflat demnitatile in cap si se da mare cocos politic, dar el e o biata gaina…

Leave a Response