Proiect de succes promovat de Stefan Bogdan, candidat PSD la Primaria Babeni

vineri, 21 august 2020

Dragi prieteni, în acest mandat am implementat proiectul POCU/138/4/1/114677 "SISTEM Băbeni - Servicii Integrate de Sănătate, Trai, Educație, și Muncă în Băbeni", proiect cu finanțare europeană.
În cadrul acestui proiect am avut ca obiectiv reducerea nr. de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate, prin implementarea de măsuri integrate.

Obiective

Combaterea sărăciei și a excluziunii sociale în comunitatea Valea Mare – Băbeni, din județul Vâlcea, prin implicarea a cel puțin 600 de persoane, în măsuri integrate de educație, ocupare, antreprenoriat, susținere a dezvoltării și furnizării de servicii sociale/medicale/socio-medicale, îmbunătățirea condițiilor de locuit, combatere a discriminării și promovării multiculturalismului.

Obiectiv 1: Implementarea de masuri de stimulare a accesului la educatie si combaterea fenomenului de parasire timpurie a scolii pentru 60 prescolari si 180 elevi, prin dezvoltarea si furnizarea de programe de invatare formala, non-formala si informala, centrate pe elev.

Obiectiv 2: Prevenirea fenomenului de parasire timpurie a scolii si cresterea participarii la educatie si formare profesionala initiala pentru 60 de prescolari si 180 de elevi, prin oferirea de servicii de consiliere, orientare si asistenta educationala.

Obiectiv 3: Reintegrarea in sistemul national de educatie si dezvoltarea competentelor de baza pentru 60 de tineri/adulti care au abandonat scoala, prin furnizarea programelor de tip “A doua sansa”

Obiectiv 4: Informarea a 200 de persoane neocupate profesional cu privire la evolutia, dinamica, cerintele pietei muncii din regiunea Sud Vest Oltenia si cresterea capacitatii acestora de ocupare prin participarea la programe de informare, consiliere si orientare profesionala.

Obiectiv 5: Cresterea si diversificarea competentelor profesionale pentru 200 de persoane neocupate profesional din comunitatea Valea Mare-Babeni, prin participarea la programe de formare profesionala continua.

Obiectiv 6: Cresterea motivatiei grupului tinta pentru (re)integrare pe piata muncii si facilitarea ocuparii unui loc de munca pentru 60 de persoane neocupate din grupul tinta.

Obiectiv 7: Implementarea de programe si servicii integrate de consiliere, formare profesionala, activitati de sprijin pre si post infiintare pentru un numar de 100 de persoane aflate in risc de saracie si excluziune sociala, in vederea sustinerii antreprenoriatului si a ocuparii pe cont propriu

Obiectiv 8: Incurajarea antreprenoriatului prin Organizarea unui Concurs de Planuri de Afaceri si oferirea de sprijin financiar pentru initierea a 30 de START-UP uri

Obiectiv 9: Cresterea calitatii serviciilor medicale si sociale in vederea rezolvarii problemelor comunitatii marginalizate

Obiectiv 10: Imbunatatirea conditiilor de locuit in cadrul a 100 de gospodarii amplasate in comunitatea marginalizata Valea Mare – Babeni.

Obiectiv 11: Combaterea discriminarii si promovarii multiculturalismului prin desfasurarea in comunitate a peste 30 de actiuni de implicare activa si voluntariat, precum si promovarea valorilor democratice in randul elevilor prin organizarea de ateliere tematice

Obiectiv 12:Cresterea vizibilitatii operatiunilor finantate prin proiect si constientizarea importantei asistentei financiare acordate din fonduri europene, prin masuri de informare, publicitate si diseminare

Obiectiv 13: Asigurarea unui management riguros al proiectului si a bunei gestiuni financiare a fondurilor europene, in conformitate cu legislatia in vigoare si regulile de implementare POCU.

Stefan Bogdan, candidat PSD la Primaria Babeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe