|duminică, septembrie 20, 2020
  • Follow Us!

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, deschide lista de candidați la Consiliul Judetean pe buletinele de vot! 

radulescu_constantin_vide_1

 

Prin procesul verbal pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot pentru alegerea Consiliului Județean și a președintelui Consiliului Județean, încheiat în data de 26.08.2020, BEJ Vâlcea a stabilit că numărul 1 pe buletinele de vot la șefia Consiliului Județean va reveni candidatului PSD, Constantin Rădulescu.

La consilieri județeni, lista PSD îi are în frunte pe Florian Marin, Lidia Petcan, Andra Bică, Vetuța Ciocan, Ion Belciu, Adrian Dima și Nicu Spiridon.

În schimb, la Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, lista PSD cuprinde următorii candidați: Gheorghe Mihăilescu (actual director al Direcției Silvice), Adina Dobrete, Fănel Lețu, Valeru Amza, Adrian Popa, Remus Grigorescu, Florian Apostolescu, Marin Olteanu, etc.

La luarea deciziei, BEJ Vâlcea a ținut cont de Hotărârea BEC nr. 48 din data de 24.08.2020, privind aplicarea unitară a prevederilor din Legea nr.115/2015, pentru alegerea autorităților administrației publice locale, pentru modificarea Legii administrației publice locale nr.215/2001, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr.393/2004 privind Statutul aleșilor locali. În prezența membrilor Biroului Electoral de Circumscripțíe Județeană nr.40 președintele Biroului Electoral de Circumscripțíe Județeană nr. 40 Vâlcea, a procedat la tragerea la sorți în vederea stabilirii numărului de ordine de pe buletinele de vot pentru alegerea Consiliului Județean și a președintelui Consiliului Județean, județul Vâlcea. În vederea stabilirii ordinii de imprimare pe buletinele de vot, au fost avute în vedere şi dispoziţiile art. 3 alin. (2) din Hotărârea B.E.C. nr. 48/24.08.2020, faptul că formatiunile politice nu au candidaturi depuse pentru ambele autorității. În urma tragerii la sorți, pentru etapa I, ordinea pe buletinele de vot a fost următoarea: ALDE, PSD, PNL, PMP și Pro România.

(Petre Coman)

 

Comandat de: Partidul Social Democrat Vâlcea
CMF: 21200019
Realizat de SC Vila Press SRL

Leave a Response