|miercuri, septembrie 22, 2021
  • Follow Us!

Managerul Spitalului Județean, dr. Dan Ponoran, împuternicit să asigure coordonarea integrată a măsurilor în spitalele din rețeaua Covid 

SJU-Valcea-cu-Ponoran

 

Prin ordin al prefectului Sebastian Fârtat, în scopul aplicării unitare a dispozițiilor autorităților publice centrale privind prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus, managerul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, dr. Dan Ponoran, a fost împuternicit să asigure, pe perioada în care pe teritoriul României va fi stare de alertă, coordonarea integrată a măsurilor ce trebuie luate în acest sens în unitățile spitalicești din rețeaua COVID de la nivelul județului Vâlcea.

Potrivit acestui ordin, directorul SJU Vâlcea va fi cel care va coordona, împreună cu Direcția de Sănătate Publică, atât organizarea și desfășurarea activităților specifice funcționării rețelei de spitale suport COVID din județ, cât și managementul cazurilor medicale pentru aceste unități spitalicești.

De asemenea, managerului SJU Vâlcea îi revine și sarcina de a se asigura că aceste spitale din județ dispun de medicamente, materiale și substanțe de protecție, în condițiile noilor prevederi privind procedurile din unitățile sanitare pentru această perioadă.

În prezent, în rețeaua COVID din județul Vâlcea sunt următoarele unități sanitare: Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Spitalul Municipal „Costache Nicolescu” Drăgășani, Spitalul Orășenesc Horezu, Spitalul Orășenesc Brezoi și Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” Mihăești.

Leave a Response