Lectie de administratie publica predată de Mircia Gutau "teoreticienilor de doi lei" de la PNL

marți, 25 august 2020

Comunicat

Fideli principiului ”Dacă nu faci – de ce nu faci? şi dacă faci – de ce faci?”, doi ”specialişti” îmi adresează critici pe tema drumului de legătură de-a lungul Oltului între str. Câmpului din municipiu şi comuna Bujoreni.

Primul dintre ei, un teoretician de 2 lei al traficului rutier (sau, mai precis: de 2 lei şi 85 de bani, din care un leu l-a primit de pomană!), mult prea atent să se exprime în haştagurile potrivite, uită că demersul declarării acestui drum ca având utilitate publică nu putea fi realizat fără o întreagă procedură ce implică suprapunerea pe schiţă a suprafeţelor deţinute de Municipiu cu cele ale proprietarilor din zonă şi ale Hidroelectrica, verificări în teren, intabularea terenului, precum şi multe altele, care durează ceva mai mult decât o postare pe Facebook. Sau, poate, habar nu are de aşa ceva, ceea ce e de-a dreptul grav venind din partea unui candidat (chiar şi al PNL) la postul de consilier local.

Celălalt, un primar care a devenit foarte guraliv odată cu trecerea de la PSD la PNL, uită că într-un UAT de talia municipiului lucrurile sunt un pic mai complicate decât în comuna Bujoreni şi se laudă că a asfaltat primul bucata ce-i revine din acest drum: îi urez felicitări, dar îl sfătuiesc, aşa, ca-ntre vecini, să fie mai atent la gospodăria proprie şi doar apoi să emită judecăţi de valoare despre ce se întâmplă dincolo de gardul său.

Una peste alta, lăsând la o parte acuzele cu iz electoral, îi asigur pe râmniceni că Primăria municipiului nu a pierdut nici măcar o zi în a rezolva LEGAL situaţia acelui drum de legătură cu Bujoreni şi că va demara asfaltarea segmentului ce ne revine imediat ce se va finaliza demersul legislativ.

Mircia Gutău,
Primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe