|luni, septembrie 21, 2020
  • Follow Us!

Eugen Neata: A inceput campania câștigătoare a social-democraților vâlceni! 

Neata Radulescu

 

De vineri a început campania electorală pentru alegerile locale. Timp de 30 de zile vom auzi, vom citi și vom vedea programe de dezvoltare locală, fapte împlinite deja și promisiuni pentru următorii patru ani. Personajele principale ale acestor alegeri sunt candidații la președinția județului, candidații la postul de primar și consilierii județeni și cei locali.
Vă îndemn să urmăriți cu mare atenție pe colegul meu Constantin Rădulescu, candidat la funcția de președinte al Consiliului județean Vâlcea, pe Mircia Gutău, primar al municipiului Râmnicu Vâlcea și pe toți candidații Partidului Social Democrat la funcțiile de primar în localitățile din județul nostru. Primarii de cursă lungă din regiunea noastră sunt în marea lor majoritate social-democrați. Excepția care confirmă regula este Mircia Gutău, cel mai popular dintre primarii vâlceni. Cei mai mulți dintre cei mai vechi primari din județ sunt însă social-democrați.
Acest lucru contează pentru că este dovada încrederii puternice care s-a stabilit între aceste personalități locale și alegătorii lor.
În societate, cea mai importantă valoare care îi leagă pe oameni unii de alții este încrederea. Cealaltă valoare care contează în alegerea unui primar este calitatea lui profesională și atitudinea de gospodar și de om de omenie.
Toți colegii mei social-democrați care s-au angajat acum pentru prima dată în bătălia pentru primărie provin din domenii importante ale societății vâlcene și au clădit cariere profesionale puternice în viața lor. Ei vin la primărie să modernizeze și să dezvolte localitățile lor mai bine și mai rapid decât cei care urmează să părăsească postul de primar.
Partidul Social Democrat are candidați puternici pentru toate localitățile vâlcene. Îi cunosc pe toți și cred că fiecare în parte este cea mai potrivită persoană să conducă destinele localității unde candidează pentru următorii patru ani. Legătura puternică pe care fiecare dintre ei o are deja cu experimentatul președinte al Consiliului județean, Constantin Rădulescu, va ajuta la punerea imediată în aplicare a proiectelor din programul electoral. Din sudul îndepărtat al județului și până la granița transilvăneană și de la răsăritul argeșean și până la marginea vestică a județului, Partidul Social Democrat a pregătit o puternică armată de candidați la funcțiile de primar, la posturile de consilieri locali și județeni, în frunte cu președintele județean Constantin Rădulescu. Eu cred în ei toți și le urez o campanie electorală reușită, încheiată cu victorii care să confirme încrederea totală pe care vâlcenii o au în candidații social-democrați!

Eugen Neata, deputat PSD de Valcea

Comandat de: Partidul Social Democrat Vâlcea
CMF: 21200019
Realizat de SC Vila Press SRL
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, costum şi în aer liber

Leave a Response