|duminică, septembrie 19, 2021
  • Follow Us!

Echipa lui Jianu – PMP intra în lupta pentru Primăria Râmnicu Vâlcea 

E97D3FA7-CE79-462A-B63D-5FDC1E24A450-715x400

Astăzi, 17 august, inginerul Cristi Jianu și echipa sa au depus dosarele la Biroul Electoral.

,,Se vorbește în administrația publică locală despre atragerea fondurilor europene. Acest punct este ,,tocat” de dimineața și până seara în toate discursurile electorale. Cât am fost la Apavil am demonstrat că știu foarte bine să lucrez în acest domeniu și, cu votul cetățenilor, o voi dovedin din nou, la primărie. Le mulțumesc tututor celor care mă susțin și îi promit să nu-i dezamăgesc” a spus Cristi Jianu.

,,După cum se știe nu am intrat în capcana întinsă de alte partide mai mari, sau mai bine zis care se pretind mai mari. Mergem pe picioarele noastre cu domnul președinte Nicolae Pătru la Consiliul Județean, cu domnul inginer Jianu la primăria capitalei de județ și cu o echipă tânără și profesionistă care să-i susțină. Sunt oameni care au făcut administrație la cel mai înalt nivel în Vâlcea și vor mai face” a declarat Cristina Covaci, secretarul general al PMP Vâlcea, potrivit gazetavalceana.ro

Lista PMP pentru Consiliul Local Râmnicu Vâlcea: Cristian Jianu, Alina Giurgea, Bogdan Cornoiu, Gabriel Catrinescu, Marian Ilie, Cătălin Bușe, Claudiu Ciobanu, Ion Vlăduț, Anca Manu, Alexandru Tufeanu, Nicolae Pătru, Cristina Covaci, Marius Onofrei, Oana Onofrei, Daniel Florea, George Bălașa, Robert Dumitrana, Mihail Constantinescu.

Leave a Response