De ce accesorii pentru baie ai nevoie pentru un confort sporit? Afla acum raspunsul

duminică, 2 august 2020

Baia este acel loc din casa in care, desi nu ne petrecem cel mai mult timp, contribuie la starea noastra generala de bine. Diminetile incep aici, iar serile obositoare se termina tot aici. Este un SPA in miniatura care vine sa ne relaxeze si sa ne deconecteze de realitate. Pentru ca experienta sa fie una autentica, din acest cadru nu ar trebui sa lipseasca o serie de accesorii baie care sunt menite sa ne faca viata mai usoara.

Indiferent ca vorbim despre savoniere, pahare de baie sau suporturi pentru hartia igienica, toate aceste elemente trebuie sa se integreze frumos in design. In acest fel, baia va deveni un sanctuar al relaxarii in toata regula, din care vom iesi mult mai relaxati si cu bateriile incarcate.

Accesorii de baie pentru un plus de personalitate

Fara urme de indoiala, accesoriile de baie confera incaperii personalitate si un aer cald, primitor. Acestea vin sa ne satisfaca toate nevoile, sporind gradul de confort prin functionalitatile lor multiple. Astfel, iata o lista de elemente care nu ar trebui sa lipseasca din baia ta si asigura-te ca le bifezi pe toate.

Dispenser sapun

Pe langa faptul ca stocheaza sapunul, aceste dispensere reprezinta o piesa puternica de decor. In acest fel sunt inlocuite recipientele inestetice de plastic, dispenserul fiind conceput sa reziste in timp. Ca sa nu aglomerezi lavoarul, suportul de perete vine sa rezolve aceasta problema conferind spatialitate si simplitate.

Suporturi prosop

Asigura-te ca atunci cand iesi din dus ai un prosop pe aproape. Acesta trebuie sa se afle pe un suport montat in apropierea cazii pentru a evita stropirea gresiei. De asemenea, un astfel de suport nu trebuie sa lipseasca nici de langa chiuveta, fiind extrem de util atunci cand te speli pe maini. In functie de spatiu si de nevoi, poti sa alegi un suport cu brate multiple sau simplu.

Perii de curatare

Igiena trebuie sa fie punctul forte al unei bai, si de aceea este nevoie de elemente destinate curateniei. Peria de WC nu trebuie sa lipseasca din acest tip de incapere, fiind de mare ajutor in nenumarate situatii, dar mai ales la igienizarea vasului de toaleta. Gratie elementelor noi de design, acestea pot fi montate prin intermediul unui suport direct pe perete, accentuand personalitatea si imaginea baii tale.

Suporturi pentru hartie

De asemenea, nu trebuie sa lipseasca nici suportul pentru hartie igienica. Acesta se va monta pe perete si este gandit in asa fel incat sa reziste in timp. Cu un aer clasic sau cu elemente moderne, toate suporturile au acelasi scop si vin sa te salveze din acele situatii neprevazute.

Agatatori

Fie ca vorbim despre un prosop, burete, halat de baie sau haine, o agatatoare este intotdeauna utila intr-o baie. Se poate monta pe orice perete intr-un mod simplu si eficient, venind tot timpul in ajutorul tau. Desi la prima vedere este un element cat se poate de mic, prezinta un aspect placut care contribuie la estetica din locuinta ta.

Mici, dar utile, accesoriile de baie sporesc garantat gradul de confort

Daca renovarea baii se apropie de ultima suta de metri, acum este momentul sa iti indrepti atentia catre accesorii baie si sanitare Grohe de ultima generatie. Cei de la baterii-lux.ro vin sa iti dea o mana de ajutor si iti prezinta o colectie impresionanta de accesorii calitative care vor contribui la personalitatea baii tale.

De la suporturi pentru prosop, la perii si agatatori, toate elementele se afla la doar un click distanta fata de tine. In plus, poti alege pachete complete care integreaza toate accesoriile de care ai neovie. Pentru o experienta unica si pentru o baie cu personalitate, alege cele mai potrivite accesorii de pe baterii-lux.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe