Daniela Otesanu, deputat PSD: Guvernul liberal îsi demonstreaza incompetenţa în domeniul educaţiei naţionale!

miercuri, 12 august 2020

Deputatul PSD de Valcea, Daniela Otesanu, reacţionează la ultima decizie a Ministerului Educaţiei, care nu le va da profesorilor niciuna din cele 250.000 de tablete pe care urmează să le achiziţioneze, deşi anterior reprezentanţii ministerului au afirmat că o parte a dispozitivelor electronice vor ajunge şi la dascăli.

"Deşi pe 15 iulie ministrul Educaţiei anunţa că va achiziţiona 250.000 de tablete care vor ajunge la elevi şi dascăli defavorizaţi, 5 zile mai târziu, pe 20 iulie, prin Ordinul de ministru 4.738/2020 s-a luat decizia ca niciuna dintre aceste tablete să nu ajungă la profesori. De aici reiese incompetenţa guvernanţilor pentru că, pe de o parte, îi discriminează pe profesorii care nu vor avea sprijin pentru a preda, iar pe de altă parte, îi afectează pe elevii cărora nu va avea cine să le predea, efectiv".

Prin acelaşi ordin, vor primi tablete elevii care nu deţin personal sau în familie niciun dispozitiv electronic cu conexiune la internet, în contextul în care aproape toate telefoanele mobile din ziua de astăzi vin cu o conexiune la internet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe