Cum alegem tipul de cartuse pentru imprimanta? Diferenta dintre cele originale si cele compatibile

duminică, 2 august 2020

Intr-o era a tehnologiei, nu este o raritate posesia unei imprimante la domiciliu. Daca, in trecut, astfel de echipamente tehnice se gaseau numai in spatiile office sau in institutii publice/private, astazi ele sunt o realitate frecventa in casele tuturor care doresc sa printeze simplu si rapid documente sau imagini.

Mai mult, functiile imprimantei s-au diversificat, astfel incat poti – de exemplu – sa te ocupi de expunerea pe hartie a fotografiilor. Indiferent de scop, insa, ai nevoie de un toner calitativ, care sa nu se consume rapid, si sa iti permita sa iti duci la indeplinire toate proiectele. Culorile nu trebuie sa curga si nici sa se usuce. Cum alegi tipul de cartuse imprimanta, care e diferenta dintre cele originale si cele compatibile, afli acum.

Cartusele originale sau OEP (Original Equipment Manufacturer)

Tonerele realizate de producatorii de imprimante sau de alti parteneri care detin licente in acest sens sunt cele mai recomandate pentru utilizarea pe termen lung. Principalul avantaj evident este ca aceste produse sunt realizate conform tututor specificatiilor imprimantelor, astfel incat ele sa functioneze corespunzator.

Nu se va risca, in absolut niciun fel, defectarea imprimantei, de exemplu, sau scurgerea/uscarea culorilor si asa mai departe. Daca vei opta pentru cartuse originale, buna functionare a imprimantei este asigurata.

Cartusele compatibile, o alternativa mai economica a tonerelor originale

Cartusele compatibile, fabricate de terti producatori, sunt considerate o varianta alternativa prin care poti economisi considerabil.

Acest lucru se verifica doar pentru anumite tipuri de imprimante, unde costul necesar pentru un produs original este foarte ridicat. In cazul tonerelor compatibile, este foarte important mediul de achizitie. Poti da peste produse foarte bune, care se comporta asemenea celor originale, sau – dimpotriva – te poti confrunta cu situatii in care tonerul nu indeplineste calitatea asteptata.

De unde cumperi cartuse imprimanta originale sau compatibile?

Atunci cand alegi mediul de achizitie, e bine sa consulti parerea altor cumparatori, astfel incat sa iti poti face o idee despre standardul de calitate al produselor pe care urmeaza sa le achizitionezi. Review-urile online sunt o buna metoda de verificare, la indemana oricui. Noi am aruncat o privire peste review-urile obtinute de magazinele online de profil, si ne-a atras atentia in mod pozitiv TonerPro.ro. Magazin extrem de apreciat si popular, comercializeaza produse 100% originale sau compatibile, calitative.

Cartuse imprimanta pentru toate brandurile: de la HP sau Canon, pana la Xerox, Toshiba, Epson, OKI, Sagem, Samsung, Lexmark, Brother, Sharp, IBM si multe alte marci, le gasesti in acest magazin online. Nu trebuie decat sa alegi marca, seria si modelul imprimantei tale si sa optezi pentru unul dintre cartusele disponibile. Orice varianta ai alege: produs original sau compatibil, ai garantia increderii. Sunt produse de top, cele comercializate de TonerPro.ro, motiv pentru care poti fi sigur de investitia pe care o vei face.

In plus, ai livrare gratuita

Comanda online in doar 3 pasi simpli si bucura-te de livrare gratuita in Bucuresti, indiferent de valoarea comenzii. Pentru transportul gratuit in restul tarii, comanda plasata trebuie sa depaseasca valoarea de 499 RON.

Daca nu depaseste aceasta valoare, poti comanda pur si simplu cartusul dorit, achitand o suma modica pentru transport. In acelasi timp, te bucuri de preturi super avantajoase la toner imprimanta, de oferte sau pachete promotionale, si de o experienta placuta de cumparare rapida.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe