|marți, septembrie 21, 2021
  • Follow Us!

Copil SFASIAT de cainele familiei Cornoiu la Bujoreni: Polițiștii au demarat o anchetă fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă 

f_350_200_16777215_00_images_banner1_coronavirus_politie_1

Inspectoratul Judetean de Politie Valcea reactioneaza la articolul Caz socant la Bujoreni! Cainele familiei Cornoiu a SFASIAT un copil de 5 ani, care se zbate intre viata si moarte! Se incearca sa se musamalizeze cazul!
Din punctul de vedere al IPJ aflam ca polițiștii au demarat o anchetă fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Adresa IPJ:
Nr.46338 din 17.08.2020

PUNCT DE VEDERE

În contextul informațiilor apărute în articolul de presă : „Caz socant la Bujoreni! Cainele familiei Cornoiu a SFASIAT un copil de 5 ani, care se zbate intre viata si moarte! Se incearca sa se musamalizeze cazul!”, postat la data de 17 august a.c., pe site-ul ziaruldevâlcea.ro , Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea vă informează:

La data de 17 august a.c., la sediul Postului de Poliție Bujoreni s-a prezentat o femeie din satul Bujoreni, comuna Bujoreni care a depus o plângere scrisă în care reclama faptul că la data de 16 august a.c., fiica ei minoră, în timp ce se afla pe drumul public din sat, a fost mușcată de câinele unui vecin.

Minora a fost transportată la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au demerat o anchetă fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Caz socant la Bujoreni! Cainele familiei Cornoiu a SFASIAT un copil de 5 ani, care se zbate intre viata si moarte! Se incearca sa se musamalizeze cazul! 

Postat in 16:37, luni, 17 august 2020

Caz socant la Bujoreni! Un caine, lasat liber de stapani pe strazi, a sfasiat, ieri dupa-amiaza, un copil de 5 ani, care la aceasta ora se afla intr-o stare foarte grava, internat intr-un spital dim Bucuresti. Cainele apartine familiei Cornoiu, o famile cu mare influenta in judetul Valcea. Capul familiei este un fost judecator de la Înalta Curte de Casatie si Justitie, sotia acestuia fiind un medic cunoscut de la Spitalul Judetean Valcea – ATI, iar fiul acestora – judecator. Pe surse am aflat ca acest caine este scos zilnic din curte, chiar daca se stie ca este foarte violent, de catre fiica familiei Cornoiu, care are unele probleme… Potrivit informatiilor noastre, se incearca musamalizarea cazului, punandu-se presiune pe autoritati sa inchida cazul. Fiul judecator – Cornoiu – s-ar folosi la maximum de influenta sa si a familiei in acest sens?!

Ziarul de Valcea solicita autoritatilor sa nu musamalizeze cazul si sa nu cedeze la presiuni! Suntem cu ochii pe voi! Monitorizam acest caz, iar VINOVATII trebuie sa plateasca pentru faptele lor, indiferent cum se numesc!

Revenim cu alte informatii

Tiberiu Pirnau

Leave a Response