Ce îţi oferă Florin Trans – firmă închirieri microbuze?

sâmbătă, 8 august 2020

Florin Trans este o companie care activează în domeniul inchirieri microbuze şi care şi-a atras în timp un număr considerabil de clienţi, datorită faptului că oferă servicii cu un raport calitate preţ foarte bune. Sunt mai multe avantaje şi servicii care fac ca această companie să iasă în evidenţă şi în cele mai multe situaţii chiar să se diferenţieze de concurenţă.
Consultanţă gratuită
Sunt persoane care ştiu că vor servicii de inchirieri autocare sau microbuze, dar care nu ştiu ce implică acest lucru şi nici cum să îşi aleagă corect traseul astfel încât totul să fie în avantajul lor. Echipa de consultanţă va oferi acestor persoane toate informaţiile, sfaturile şi sugestiile pentru o călătorie la cele mai bune costuri şi în condiţii optime. Spre exemplu, dacă grupul este format din 7 persoane, un autocar este complet inutil şi atunci echipa va face recomandare pentru un microbuz, care este mai ieftin şi în care toţi se vor simţi mai bine.
Suport tehnic non stop
Indiferent de oră la care apar probleme într-o călătorie, la Florin Trans este tot timpul cineva care să răspundă la telefon şi să ofere ajutor clienţilor care au închiriat microbuze şi autocare. De asemenea, inclusiv pentru cei care au nevoie urgent de o astfel de maşină se vor găsi soluţii imediat, indiferent de oră la care apelează. Confortul clientului este cel mai important aspect pentru Florin Trans iar echipa este mereu gata să găsească soluţii.
Şoferi cu experienţă
Şoferii din echipa Florin Trans au o vastă experienţă în acest domeniu şi ştiu exact cum să gestioneze orice situaţie care ar putea să apară pe traseu. Indiferent dacă este vorba despre intemperii care schimbă ruta, despre accidente care blochează drumul sau despre drumuri închise pentru reparaţii, se vor găsi soluţii pentru a ajunge la destinaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe