Candidatul PNL, Ilie Firtat, dezinformeaza cu nerusinare populatia orasului Horezu

marți, 25 august 2020

Stimaţi horezeni,

Având în vedere dezinformările la care recurge domnul Fârtat Ilie şi consilierii săi, Gînju Emil şi ceilalţi, ajutaţi de domnul Nicolaescu Florian, legat de transportul de gaze naturale în oraşul Horezu, prin prezentarea publică a unui aviz emis de către Transgaz, aviz emis în anul 2019, şi în care nu este prevăzută investiţia în cauză, pentru stabilirea adevărului vă prezentăm avizul de principiu nr. DD10988/24.02.2020 cu soluţia tehnică, respectiv racordarea la conducta de înaltă presiune 16 Schitul Goleşti –Govora –Drăgăşani, cu amplasarea SRMP-ului la limita administrativ teritorială a oraşului Horezu prin intermediul unei conducte de racord cu o lungime de circa 24 km.

Totodată vă prezentăm şi solicitarea proiectantului pentru punerea la dispoziţia Transgaz a terenului necesar amplasării modulului SRMP.

Sper ca atât domnul Fîrtat Ilie cât şi „colaboratorii” săi să înţeleagă că lupta politică este una, iar mijloacele subterane de dezinformare pe care le folosesc nu fac bine comunităţii locale

Primar,
Sărdărescu Nicolae

NR - Titlul ne apartine

FB_IMG_1598361867161

FB_IMG_1598361869838

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe