Buican a facut "spume la gura" si îi acuza pe useristi de propriul esec electoral iminent

luni, 17 august 2020

Manevra penibila, perversa a ciobanului vulpoi Buican, prin care a incercat sa "uneasca dreapta valceana" s-a nascut moarta si a sfarsit decedata! Previzibil rezultat! In stilul caracteristic, dupa ce initial i-a "pupat" pe useristi acum a transmis presei un comunicat prin care ii infereaza cu manie proletara pe aceiasi useristi, incercand sa justifice dezastrul iminent de la alegerile din 27 septembrie:

Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican - Candidatul #PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea:

"‼️ #USR favorizează #PSD-#PER ‼️

↗️ Partidul Naţional Liberal și-a dorit și își dorește, în continuare, să elimine puterea politică nocivă a #PSD – #Gutău din județul Vâlcea.

ℹ️ Acest obiectiv politic ne-a determinat să căutăm soluția cea mai bună pentru Râmnicu Vâlcea și râmniceni.

ℹ️ Am pornit la drum cu cel mai bun candidat cotat cu cele mai mari șanse pentru schimbarea pe care și-o doresc râmnicenii, Virgil Pirvulescu pentru Râmnicu Vâlcea.

ℹ️ Suntem convinși că unitatea dreptei dă certitudinea unui viitor al cetățenilor municipiului nostru. De aceea am inițiat discuții cu toți reprezentanții dreptei vâlcene pentru a crea un front comun împotriva celor care au distrus economia județului în ultimii ani.

ℹ️ Duminică, 16 august 2020, PNL Valcea a avut o întâlnire cu reprezentanții alianței #USR – #PLUS, urmărind interesele cetățenilor din județul Vâlcea cu care am încercat să creăm o alianță de dreapta pentru a învinge pe cei care au distrus acest județ.

ℹ️ Am inițiat acest demers din dorința de a răspunde cetățenilor care ne-au cerut un candidat comun pentru formațiunile de dreapta. În toată perioada precampaniei electorale ne-am manifestat, în repetate rânduri, disponibilitatea încheierii unei alianțe care să respecte dorința râmnicenilor, dar, nici una dintre întâlnirile avute cu reprezentanții #USR – #PLUS nu s-a încheiat cu un acord.

ℹ️ Din păcate, adolescentul politicii vâlcene, #USR, nu se dezminte nici în cel de-al 12 -lea ceas. Andrei Gheorghiu, deși se declară ”omul nou” în politică, are aceleași metehne vechi pe care le condamnăm cu toții.

ℹ️ Andrei Gheorghiu a sacrificat așteptările tuturor râmnicenilor de a avea un candidat unic, doar pentru scopul personal, acela de a specula șansa asigurării unei minime notorietăți, conștient fiind că nu are nicio șansă reală în această competiție. Toate sondajele îl cotează pe candidatul la primărie al alianței #USR- #PLUS cu 5%, iar pe candidatul #PNL, Virgil Pîrvulescu, la 31%. Înainte de a clama corectitudinea față de partid, considerăm că un om politic responsabil ar fi prioritizat corectitudinea față de propriul electorat.

ℹ️ Suntem convinși că vâlcenii nu se vor lăsa înșelați și vor ști ce înseamnă o alegere înțeleaptă, sancționând ca atare comportamentul imatur al candidatului #USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe