Acțiune social-filantropică a Asociației "Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului"

duminică, 2 august 2020

Membrele Asociației "Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului" au organizat zilele trecute mai multe acțiuni social-filantropice pentru familii care trec prin situații de risc social.

„Asociația Liga Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului este permanent aproape de cei aflați în nevoi, oferind ajutor familiilor încercate de greutăți. Respectând restricțiile impuse în această perioadă dificilă, doamnele din cadrul Asociației s-au mobilizat și au oferit unei familii greu încercată de boală și lipsuri din Fedeleșoiu un boiler electric și materiale de construcție pentru renovarea casei, pamperși și lapte praf pentru două familii din Goranu și Colonie Nuci, precum și haine și încălțăminte pentru cazurile defavorizate din  Parohia Jiblea Veche, care au fost distribuite cu sprijinul părintelui paroh Constantin Negrea.

De asemenea, o familie din satul Cireșu, comuna Stroești, a primit, pe lângă alimente și lucruri de strictă necesitate, și vizita colegei noastre Zenovia Zamfir, însoțită de talentați interpreți de muzică populară, care le-au dăruit momente de bucurie.

Ajutoarele materiale și financiare oferite de Asociația "Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului" au fost în valoare de 1560 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe