|luni, septembrie 20, 2021
  • Follow Us!

Accident în Vâlcea. Şoferul unei maşini a murit după ce a intrat pe contrasens 

Screenshot_20200815-020006_Google News

Accident în Vâlcea. Şoferul unei maşini a murit după ce a intrat pe contrasens

Şoferul unei maşini, în vârstă de 34 de ani, a murit după ce a intrat pe contrasens şi a izbit un alt autovehicul, care circula regulamentar. Alte două persoane, respectiv un tânăr de 21 de ani şi o fată de 14, au fost rănite. Accidentul a avut loc în judeţul Vâlcea, transmite poliţia judeţeană.
„În noaptea de joi spre vineri, un bărbat de 34 de ani din judeţul Olt a condus un autoturism pe Drumul Judeţean 644A, pe raza comunei Laloşu, sat Olteţani, pe direcţia Laloşu-Morunglav, iar la km 1+650m, într-un vârf de rampă, nu ar fi adaptat viteza şi ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar din sensul opus, condus de un bărbat de 21 de ani, din comuna Laloşu, ce avea ca pasageră o fată de 14 ani, din comuna Stroeşti”, conform Poliţiei Vâlcea.

În urma accidentului, bărbatul de 34 de ani a murit, iar şoferul de 21 de ani a fost rănit uşor. Acesta din urmă a fost transportat la o spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Tânăra de 14 ani nu a suferit leziuni şi nu a dorit să fie transportată la spital.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Mediafax

Leave a Response