Sparle si soparle, 23.07.2020

joi, 23 iulie 2020

• Și anul trecut, directorul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul”, Remus Grigorescu, a continuat să încaseze o „sumă frumoasă” de la societatea națională Romgaz, din postura de membru în consiliul de administrație - peste 630 milioane de lei vechi. Pe lângă această „indemnizație”, Grigorescu a mai ridicat în 2019 următoarele sume de bani: 730 milioane de lei vechi de la Biblioteca Județeană, 131 milioane de lei vechi de la Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, circa 50 milioane de lei vechi din subvenții de la APIA și din diverse comisii de concurs de management. În schimb, averea lui Remus Grigorescu este foarte „limitată”, deoarece nu are locuințe, bani la bănci, bijuterii, tablouri, ci doar un teren de 700 mp în comuna Păușești-Măglași cumpărat în 2001 și o mașină Dacia Logan MCV din anul 2008.

• Handbalistele de la CSM Râmnicu Vâlcea - Batinovici, Fernandez, Marta Lopez, Florica, Mireya Gonzalez, Norgaard, Elghaoui, Glibko, Minevskaja, Aardhal, Liscevici - dar și antrenorul Florentin Pera vor conduce alte limuzine față de sezonul trecut. La întoarcerea din cantonamentul de la munte, jucătoarele de la SCM Rm. Vâlcea au avut parte de o surpriză. Unul dintre sponsorii echipei le-a așteptat pe fete cu cheile de la mașinile de serviciu pregătite. 11 jucătoare de la SCM Rm. Vâlcea, dar și antrenorul și președintele clubului vor conduce limuzine noi. Jucătoarele au primit 11 mașini VW T-Cross, în timp ce antrenorul Florentin Pera și președintele Florin Verigeanu vor șofa la bordul noilor VW Tiguan. Au fost probleme la alegerea culorilor. Pentru că mai multe fete își doreau o anume culoare, ca să nu se supere nimeni, s-au tras bilețele. Daneza Ann Grete Norgaard a tras biletul câștigător și a nimerit culoarea roșie, cea mai râvnită.

• Un şef de district de la Secţia Drumuri Naţionale este cercetat de procurori pentru luare de mită, fiind acuzat că a primit 8.000 de lei de la administratorul unei firme pentru a deszăpezi un tronson al „Transalpina” care era închis circulaţiei. Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Alba, a fost începută urmărirea penală împotriva unui şef de district în cadrul Secţiei Drumuri Naţionale Alba, pentru luare de mită, și a administratorului unei firme, acuzat de dare de mită. Procurorii spun că în 27 martie şi în 2 aprilie 2020 un bărbat de 60 de ani, administrator al unei firme, i-a dat şefului de district de la Secţia Drumuri Naţionale Alba suma totală de 8.000 de lei. Banii au fost transmiși printr-o altă persoană, pentru ca şeful de district să dispună deszăpezirea unui sector al DN 67 C (Transalpina), situat la limita judeţelor Alba şi Vâlcea. Acea proțiune de drum era închisă circulaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe