Sparle si soparle, 20.07.2020

luni, 20 iulie 2020

• Așadar, cei de la Ministerul Pădurilor pregătesc „decapitarea” directorului Direcției Silvice Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, o echipă de control aflându-se în verificări la instituție în urma unor „sesizări” depuse de unii vâlceni. Spunem noi că în spatele acestor sesizări se află, de fapt, cel care dorește funcția respectivă: un consilier județean liberal, care a mai condus Direcția Silvică pe vremea Guvernului Tăriceanu, mulți apropiați spunând că el este cel care a facilitat MAFIA TĂIERILOR ILEGALE de păduri. Punct. Echipa de control a ministerului se află în prezent într-un moment total inoportun pentru Gheorghe Mihăilescu, greu încercat din punct de vedere personal și familial. Mai spunem că, din 3 martie 2020, inginerul doctorand Gheorghe Mihăilescu a revenit în fruntea Direcției Silvice Râmnicu Vâlcea, pentru că a dat concurs aici în anul 2014 și are mandat până în 2021, cu evaluări anuale ale activității.

• Lucrările de refacere ale zidului de sprijin și părții carosabile de pe DN7, localitatea Câineni Mari, afectate de surparea vechiului zid de sprijin, au fost reluate joi, 16 iulie. Lucrările au fost suspendate în perioada cand s-au înregistrat ploi abundente din cauza faptului că râul Olt atinsese cota de inundații și exista riscul ca utilajele și muncitorii să fie surprinși de viitură. Data limită de finalizare nu se modifică din cauza acestei suspendări, deoarece constructorul avea un avans de circa trei săptămâni față de calendarul de execuție, acesta lucrând în trei schimburi la solicitarea directorului general regional al DRDP Craiova, Bratu Bogdan.

• Durata contractului de închiriere, încheiat cu Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) - Filiala Județeană Vâlcea, având ca obiect închirierea spațiului în suprafață de circa 100 mp, situat în Râmnicu Vâlcea, strada Mihai Viteazul, la demisolul blocului 22 Decembrie, a fost prelungit de consiliul local până la data de 31.12.2021, condiționat de menținerea calității de... formațiune politică, încheindu-se în acest sens un act adițional la contract. Prin Hotărârea nr. 63/31.03.2015, Consiliul Local a aprobat închirierea spațiului „Clădire centru contoare termice - bl.22” pentru sediul Partidului Conservator - Filiala Vâlcea, pentru o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe