Sparle si soparle, 09.07.2020

joi, 9 iulie 2020

• La comanda specială a deputatului Buican, prefectul liberal Tiberiu Costea a întocmit zilele trecute o listă cu localitățile afectate de precipitațiile abundente propuse a primi de la Guvern suma totală de 10 milioane euro. Lista este de la un capăt la altul întocmită pe „criterii politice” și care nu are nici un fundament în realitate. Spre exemplu, localități grav afectate de inundații, precum Râmnicu Vâlcea, Drăgășani sau Băbeni, sunt propuse a „primi” sumele de... ZERO LEI, doar pentru că aici sunt primari ne-liberali. Prefectura Vâlcea mai spune că suma de 10 milioane euro a rezultat în urma evaluărilor realizate de către „specialiștii” din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea și vizează obiective de infrastructură tehnico-edilitară din 34 de localități din județ, respectiv drumuri județene, drumuri comunale, drumuri de interes local, rigole, poduri, podețe și punți pietonale. Cele 34 de localități care au fost afectate de precipitațiile din ultima perioadă și pentru care s-au solicitat fonduri în vederea realizării lucrărilor de reparație a obiectivelor de infrastructură afectate sunt: Alunu, Băile Govora, Băile Olănești, Bălcești, Berbești, Bărbătești, Berislăvești, Călimănești, Dăești, Dănicei, Frâncești, Golești, Horezu, Lădești, Lăpușata, Lungești, Mateești, Mădulari, Milcoiu, Mihăești, Oteșani, Păușești Otăsău, Păușești Măglași, Perișani, Pietrari, Sălătrucel, Sinești, Șirineasa, Stoenești, Stroești, Șușani, Vaideeni, Vlădești și Zătreni.

• Din declarația de avere a consilierului județean liberal Alexandru Părduț reiese că acesta a „trăit” anul trecut doar cu indemnizația de 120 milioane de lei vechi ridicată de la CJ Vâlcea. Doar atât și nimic mai mult! În afara unei mașini Volkswagen din anul 2004, Alexandru Părduț nu are locuințe, terenuri, bijuterii, tablouri, bani la bănci, deși menționează că este administrator la firma SC Asgard Alpex SRL și asociat la SC Alioli Altceva SRL.

• În urma unui control al Curții de Conturi la SC Prelcet SA Râmnicu Vâlcea, au fost descoperite abateri financiar-contabile în sumă de 211.000 RON aferente anului 2018. Astfel, nu au fost evidențiate în contabilitate la data de 31 decembrie 2018 stocul de carburanți deținut de entitate în rezervoarele autovehiculelor. În situațiile de lucrări întocmite de SC Prelcet SA, în perioada 1 ianuarie 2018 - 31 decembrie 2018 acceptate la plată și decontate de beneficiarul CET Govora, a fost majorată nejustificat valoarea materialelor puse în operă cu suma totală de 209.000 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe