|joi, octombrie 6, 2022
  • Follow Us!

Marian Mitra, noul presedinte al Rotary Club Râmnicu Vâlcea 

FB_IMG_1593686418500

SCHIMB DE PREȘEDINȚI LA ROTARY CLUB RÂMNICU VÂLCEA

Marți, 30 iunie, Rotary Club Râmnicu Vâlcea a organizat ceremonia de rotire a colanului în prezența guvernatorului ales al Districtului 2241 România-Republica Moldova, Cornel Wilfred Calinoiu, a fostului guvernator Marta Mocanu, asistent guvernator în acest an și a fostului asistent guvernator Doru Paraschiv.

La final de mandat, Bogdan Pistol a anunțat că încă doi membri ai clubului, artiștii plastici Tina Popa și Gheorghe Dican, primesc distincția “Paul Harris “, cea mai înaltă distincție rotariana.
După un an cu proiecte numeroase noi dar și continuate și cu implicare în sprijinirea luptei împotriva noului coronavirus prin dotarea cu maști, igienizant, viziere si prin dotarea Spitalului Județean Vâlcea cu un laringoscop de ultima generație, Bogdan Pistol a predat colanul lui Marian Mitra.

“Vă invit, a spus Marian Mitra, sa găsim alte oportunități potrivite, acele porți încă nedeschise și să le deschidem împreună, astfel încât întreaga noastră activitate și menire, dar mai ales viețile celor care beneficiază de acțiunile și programele Rotary să devină mai bune”

Întreaga rețea rotariana din lume are ca deviza, în acest an: Rotary opens opportunities!

Leave a Response