Liberalii folosesc Garda de Mediu ca pe o maciuca politica! Sunt vizați primarii care pleaca din PNL!

marți, 7 iulie 2020

Primarul Catalin Avan din Pausesti, recent plecat de la PNL la PER ii acuza pe facebook pe comisarii Garzii de Mediu Valcea, ca actionează la comanda politica a conducerii PNL Valcea, ca o forma de presiune si răzbunare: „Garda de mediu Vâlcea, in control la primariile vâlcene! Unii primari sunt amendați alții primesc doar avertismente ! Pentru nereguli identice! Haideti sa aflam ce vor decide la
Pausesti! Noi colectam selectiv pet -uri și dozele de aluminiu! Avem țarcuri de colectare ecologică! Am aplicat sancțiuni cu amenda, celor care mai arunca deșeuri aiurea! Alții nu au făcut nimic! Lângă mine se deversează parte din canalizarea localității in pârâul pe malurile căruia, au fost amenjate alei de promenada! Dar Garda Medievală Vâlcea, nu știe! Ca așa par in gândire, domnii comisari:medievali!!! Sau nu vor sa știe ! In fapt, știu demult…Stați pe faza! Urmează acțiuni care vor îndrepta lucrurile și la Vâlcea, pe activitățile de control și inspecție de mediu !” – a anunţat, într-o postare, pe pagina sa de facebook, primarul de la Păuşeşti, proaspăt membru al PER, Cătălin Avan.

Avan a mai adăugat:

„Domnii comisari au încercat sa aplice sanctiunea contravenționala de 3.000lei , ca nu avem ,,tarife diferențiate pentru a colecta selectiv operatorul de salubrizare care are încheiat contract cu UAT Pausesti! Adica au încercat sa ia din banii cetățenilor din Pausesti 3000 lei și sa-i mute in buzunarul d-lui ministru de la mediu, care sa-i folosească cum vor muschii dumnealui! Ăla care a dublat taierile de masa lemnoasă, in perioada pandemiei! Având in vedere ca SC Urban operează in jumătate de județ și ca la alte primarii controlate au aplicat sanctiunea ,,avertisment ” viceprimarul localității a refuzat semnarea procesului verbal de control și a formulat obiecțiuni ! Răspunsul domnilor comisari: bineeee…o sa vedeți data viitoare ce sancțiuni o sa va dam! Este trist și dureros pentru mine sa văd ca instituții de control ale statului, sunt folosite in batalia electorală! Ca funcționari publici care au depus un jurământ pe Biblie, se prostituează politic! Din 2008 sunt in administrație și nu am întâlnit așa ceva! Acum…ii anunț pe cei care au trimis control politic la Pausesti ca începe hora! Sa vedem cine iese cu pantofii rupți…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe