LA CEAS DE MARE SĂRBĂTOARE! Doamna Elena Dinescu împlineşte venerabila, invidiata, dar şi frumoasa vârstă de 97 de primăveri!

miercuri, 1 iulie 2020

Vineri 3 iulie a.c., distinsa şi plăcuta vâlceancă, doamna Elena Dinescu împlineşte venerabila, invidiata, dar şi frumoasa vârstă de 97 de primăveri(n. 03.07.1923). Cu această unică ocazie în viaţa unui trăitor pe acest pământ, copiii, nurorile, nepoţii şi strănepoatele, finii, rudele şi prietenii, cât şi bunii ei vecini care o iubesc purtându-i un respect deosebit, alături de enoriaşii Parohiei sfintei Biserici Toţi Sfinţii din Eparhia Râmnicului, sunt alături de sărbătorită, urându-i ani mulţi plini de sănătate şi să rămână aşa cum au cunoscut-o toţi cei dragi ei. O fiinţă volubilă şi deschisă, cu un suflet nobil, iubitoare de semeni şi în fiecare moment săritoare pentru toţi cei care au nevoie de un sprijin moral şi material.
La mulţi ani, scumpa şi draga noastră, Mamaie!
Suntem alături de tine şi îţi dorim din tot sufletul nostru să ne întâlnim în aceeaşi atmosferă de bucurie şi împliniri şi la sărbătorirea unui centenar din frumoasa ta viaţă.

Familia, rudele şi prietenii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe