Eugen Neata: PSD-PER, Alianta celor pricepuți la administrație publică

sâmbătă, 11 iulie 2020

Toată lumea politică se pregătește pentru alegeri locale. La 27 septembrie vom vota președinții de consilii județene și consilierii județeni, primarii localităților și consilierii locali.
Recent s-a înfăptuit cea mai puternică alianță politică din județul Vâlcea. Ea este proiectul ambițios al celor mai destoinici gospodari pe care județul i-a cunoscut în ultimele decenii: Constantin Rădulescu, actualul președinte al Consiliului județean și Mircia Gutău, actualul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, proiect ce include, desigur, și partidele politice conduse de cei doi: Partidul Social Democrat și Partidul Ecologist Român. Aceasta este o alianță a priceperii administrative dovedite prin fapte, atât la nivel județean cât și la nivelul celui mai admirat municipiu din Oltenia. În acest fel, competiția politică din septembrie va avea loc între oameni care știu cu adevărat ce înseamnă administrarea unui județ sau a unei localități și ceilalți, care pot avea niște bune intenții, dar nicio experiență în domeniu. Eu cred cu adevărat că și președintele Constantin Rădulescu și primarul Mircia Gutău, împreună cu echipele lor de la Partidul Social Democrat și de la Partidul Ecologist Român vor continua proiectele lor de modernizare a județului Vâlcea și a municipiului Râmnicu Vâlcea și în anii care urmează, spre binele locuitorilor acestei regiuni. Vâlcenii au știut întotdeauna să facă diferența între priceperea în administrație publică, dovedită prin proiecte reale de cei experimentați, pe de o parte și amatorismul afișat de aventurierii politici actuali, pe de altă parte.
Constantin Rădulescu și Mircia Gutău își continuă proiectele de dezvoltare și de modernizare a județului Vâlcea și a municipiului Râmnicu Vâlcea cu votul marii majorități a vâlcenilor care se vor prezenta la urne.

Eugen Neata, deputat PSD de Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe