|joi, octombrie 6, 2022
  • Follow Us!

Eugen Neata: Pe șantierele vâlcene, Constantin Radulescu, un presedinte implicat, activ si ambițios 

b_800_600_0_00_images_banner1_radulescu_costi_noroi_1

Pe șantierele vâlcene

Relansarea României este posibilă numai prin continuarea lucrărilor pe șantierele deschise și prin inițierea unor mari proiecte de investiții. Am mai scris aici despre faptul că în județul Vâlcea nu s-a închis niciun șantier în perioada pandemiei. Dimpotrivă. L-am văzut recent pe președintele Consiliului județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, în comuna Nicolae Bălcescu, pe drumul județean 678 A și la Frâncești, pe drumul județean 646 B. Constantin Rădulescu verifică personal cum avansează lucrările de modernizare a drumurilor județene, acestea fiind unele dintre marile priorități ale mandatului său.
În urmă cu câteva zile, Constantin Rădulescu a propus consilierilor județeni aprobarea unui fond cu ajutorul căruia să se finanțeze racordarea la apă curentă a clădirii Căminului de bătrâni din Măciuca, aflată în plină modernizare. În curând, bătrânii vor beneficia aici de una dintre cele mai funcționale instituții de profil.
Am ales aceste câteva exemple de ultimă oră, care ilustrează modul de lucru extrem de activ și de ambițios al președintelui Constantin Rădulescu. Cu acest stil, județul Vâlcea s-a menținut tot timpul în activitate, producând zi de zi mai multă civilizație pentru locuitorii săi.

Eugen Neata, deputat PSD de Valcea

FB_IMG_1593677554858

Leave a Response