Autoturism condus haotic de un tânăr drogat, interceptat de jandarmi în Râmnicu Vâlcea

luni, 20 iulie 2020

Mai mulţi tineri din Râmnicu Vâlcea, depistaţi de jandarmi drogaţi într-un autoturism care circula haotic pe stadă, sunt cercetaţi penal.
Potrivit jandarmilor, sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, un echipaj aflat în serviciu a observat cum un autoturism se plimba haotic pe străzile din cartierul Ostroveni, riscând să accidenteze pietonii de pe trotuar - informeaza reporter24.info

Autoturismul a fost urmărit timp de câteva minute, până când persoana care îl conducea, a oprit benevol în parcarea unui bloc din zonă.

În momentul în care tinerii au fost interceptaţi de către jandarmi, aceştia erau incoerenţi, iar în autoturism se simţea un miros puternic de substanţe interzise.

Tinerii cu vârste cuprinse între 22-25 de ani au recunoscut că au consumat substanţe interzise, iar în urma controlului corporal şi al autoturismului au fost găsite mai multe fragmente şi ţigarete confecţionate din foiţe specifice tutunului, chiştoace şi o tigară de tip joint.

“Au fost întocmite documentele specifice pentru continuarea cercetărilor de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, iar acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Vâlcea”, transmit jandarmii vâlceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe