Dan Matusa, candidatul PSD la Primaria Lapusata

luni, 20 iulie 2020

Deși încă ne aflăm în Stare de Alertă și în ultima perioadă se vehiculează că alegerile locale vor avea loc în luna septembrie, Partidul Social Democrat Vâlcea demonstrează că nu stă degeaba și vine în fața locuitorilor din comuna Lăpușata cu un nou candidat.
PSD Lăpușata are în acest moment o echipă tânără și ambițioasă și un nou candidat la alegerile din acest an,fiind încrezători în câștigarea alegerilor pentru Primaria Lăpușata. Este vorba de Dan Mătușa, un om care afirmă faptul că este dornic să schimbe fața comunei. Suntem motivați să câștigăm alegerile din acest an deoarece avem parte de susținerea localnicilor și a oamenilor din conducerea partidului cu care pregătim proiecte pentru modernizarea comunei. Noua familie PSD Lapușata își propune cu ajutorul unei echipe de experți în accesarea fondurilor europene de la București să atragă fonduri pentru înfrumusețarea comunei și transformarea acesteia într-o localitate demnă de Uniunea Europeană.
Planurile noastre privind accesarea de fonduri europene pentru infrastructura comunei vin pe fondul creșterii ratei de asimilare a întregului județ din ultima perioadă, ce a transformat Vâlcea din codașa acestui clasament, într-unul din principalii poli ai absorbției de fonduri primite de la Bruxelles.
Vom fi aproape de cetățenii noștri din comună și împreună vom face lucruri mărețe!
Vă urăm o zi plină de evenimente plăcute!
Echipa PSD Lăpușata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe