Top 5 castiguri la jocurile de noroc

vineri, 5 iunie 2020

 

De-a lungul timpului au fost multi jucatori care au dat lovitura vietii la jocurile de noroc, castigand sume absolut ametitoare si imbogatindu-se in acest fel. In continuare iti voi prezenta top 5 castiguri din istorie la cazinou si povestea oamenilor care stau in spatele acestor realizari.

De-a lungul timpului au fost multi jucatori care au dat lovitura vietii la jocurile de noroc, castigand sume absolut ametitoare si imbogatindu-se in acest fel. In continuare iti voi prezenta top 5 castiguri din istorie la cazinou si povestea oamenilor care stau in spatele acestor realizari.

Castig de 527 milioane de euro la loterie

Topul in ceea ce priveste cele mai mari castiguri la jocurile de noroc este condus in mod detasat de o batrana din Statele Unite ale Americii, care in anul 2013 a dat o adevarata lovitura. A cumparat un bilet la loteria Powerball care ulterior i-a adus un castig impresionant de 527 de milioane de euro.

Tinand cont de varsta sa inaintata, organizatorii i-au propus ca in loc sa incaseze marele premiu in 30 de rate sa primeasca pe loc jumatate din valoarea acestuia, lucru care s-a si intamplat.

Gloria McKenzie a impartit jumatate din premiu cu fiul sau, cu care a mers impreuna sa cumpere biletul la loterie in acea zi norocoasa.

Daca te intrebi cum a utilizat banii castigati, batrana s-a mutat intr-o locuinta mult mai confortabila, iar in plus, punand mare accent pe educatie, a oferit donatii la anumite institutii de invatamant si a infiintat si o fundatie care sprijina tinerii talentati.

Din pacate ulterior au aparut probleme in ceea ce priveste modul in care fiul ei si investitorii au gestionat banii din conturi, lucru pe care Gloria McKenzie l-a acuzat, ajungandu-se chiar si la un proces in instanta.

35,7 de milioane de euro din Poker

La mare distanta in ceea ce priveste diferenta de castig fata de locul 1 al acestui top, insa cu o suma frumoasa de peste 35 de milioane de euro se afla Archie Karas, un cunoscut jucator de poker. Nu este vorba despre un castig instant, ci de suma totala de bani obtinuta de acest jucator de-a lungul catorva ani.

Povestea acestui jucator incepe in 1992, cand a pierdut 2 milioane de dolari la un joc de poker din Los Angeles. Ulterior, a decis sa plece in Las Vegas, avand in buzunar numai 50 de dolari. Acolo s-a intalnit in cadrul unei sali de jocuri cu un prieten, pe care l-a rugat sa il imprumute cu 10.000 de dolari.

Acea zi a fost una extrem de norocoasa pentru Archie Karas, care in doar cateva ore a ajuns la un castig colosal de 17 milioane de dolari. Evident ca i-a returnat imediat banii prietenului sau cu o dobanda generoasa.

In urmatorul timp jucatorul a continuat sa inregistreze castiguri, ajungand la o suma impresionanta de peste 35 de milioane de euro. Cum insa norocul nu tine la nesfarsit, acest lucru a fost valabil si pentru el, ajungand in scurt timp la “fundul sacului” si pierzand toti banii la jocuri de zaruri, baccarat si poker.

Archie Karas a primit apoi interdictie pe viata in toate cazinourile din Las Vegas. Iata asadar o noua poveste cu final trist a unui castigator la jocurile de noroc.

35,4 milioane Euro la pacanele

Aflat intr-o mica excursie in Las Vegas, pentru a-si sustine echipa preferata de baschet, un tanar de numai 25 de ani a decis sa isi incerce norocul la casino. Cu o suma totala investita de numai 100 de dolari, tanarul din Los Angeles a pus mana pe un premiu urias de peste 35 de milioane de euro. El a ales sa incaseze acesti bani in rate anuale, de cate 1.5 milioane de dolari.

Castig de 31 de milioane de euro la pacanele

O alta poveste cu final trist o are ca subiect pe Cynthia Jay, o jucatoare la pacanele norocoasa care dupa numai 9 invartiri a obtinut un castig fabulos de peste 31 de milioane de euro.

Din nefericire insa, la doar cateva saptamani dupa castigarea marelui premiu, jucatoarea a fost implicata intr-un accident de masina, in urma caruia sora ei a murit, iar ea a ramas paralizata intr-un scaun cu rotile.

24,6 milioane de euro la aparate

Top 5 cele mai mari castiguri la jocurile de cazinou este incheiat cu un castig de aproape 25 de milioane de euro. O fosta insotitoare de zbor, in varsta de 63 ani a obtinut aceasta suma la jocul Megabucks.

Desi initial planuise sa joace doar 100 de dolari, dupa ce a cheltuit acesti bani a decis sa mai continue pana la 300 de dolari, ceea ce a fost cu siguranta o decizie de moment foarte inspirata, deoarece a pus mana pe un premiu generos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe