|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

SPECTACOL CARITABIL pentru copiii cu Sindrom DOWN și copiii cu dizabilități 

DA898713-9800-4820-80F9-D3B26777DCF9

📍 Stimați spectatori,

📍 Vă așteptăm miercuri, 17 iunie 2020, ora 19:00, la ARENELE TRAIAN la SPECTACOLUL CARITABIL organizat  pentru dotarea Sălii de sport pentru copiii cu Sindrom DOWN și copiii cu dizabilități.

🎭 În prima parte a serii veți putea asculta Orchestra Simfonică a Filarmonicii condusă de Violonistul FLORIN IONESCU-GALAȚI într-un concert inedit – “CLASSIC Meets JAZZ”, iar în cea de-a doua parte, Teatrul Municipal Ariel vă va prezenta comedia „DESCULȚ ÎN PARC” după Neil Simon.

Iată o scurtă descriere a spectacolului:

O comedie a lui Neil Simon, plină de vervă, cu răsturnări de situație incredible și care a cunoscut de-a lungul timpului interpretări celebre. Spectacolul regizorului Bogdan-Cristian Drăgan păstreză spiritul acestei comedii aducând în prim-plan situații inedite care nu au mai fost jucate pe o altă scenă.
Indiferent de vremea de afară, participând la acest spectacol, veți primi căldură și veți râde în cascadă. Actorii Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea creează o atmosferă vie practicând un umor de bună calitate. Acțiunea se petrece în New York-ul anilor ‘60 și o să descoperim o lume plină de viață.

📍 Accesul la acest Spectacol Caritabil se va face pe bază de invitații, disponibile la Agenția de Bilete a Filarmonicii și la Casieria Cinematografului „Geo Saizescu”.

* * *
🎭 Pentru mai multe detalii privind activitatea Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, urmăriți:
http://www.arieltheatre.ro/

 

Leave a Response