Sparle si soparle, 22.06.2020

duminică, 21 iunie 2020
  • Din declarația de interese depusă la Parlament la începutul acestei luni, aflăm că deputatul Dumitru Lovin este doar „membru ALDE Vâlcea”, conform rubricii de la calitatea de membru în cadrul partidelor politice. Din declarația de avere reiese ca Lovin este fericitul posesor al unui teren agricol în Copăcelu, a unei case de locuit în Ocnița și a două apartamente (în Râmnicu Vâlcea și Cluj Napoca). Deputatul Dumitru Lovin mai menționează două autoturisme (Fiat Punto și Hyundai), un depozit bancar la BCR București de 7.000 de euro, în timp ce anul trecut a încasat circa 1,4 miliarde de lei vechi din indemnizațiile de la Parlamentul României și 350 milioane de lei vechi din pensii.

 

  • Recent, secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror şef al Biroului teritorial Vâlcea din cadrul Serviciului teritorial Piteşti al Direcţiei de Investigarea a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a domnului procuror Ștefan Balaban, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 02.06.2020. În aceeași ședință, secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror şef Secţie judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a doamnei Bidică Steliana Adriana, procuror la această unitate de parchet, începând cu data de 01.06.2020, până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

 

  • Zilele trecute, acționarii SC Sistemplast SA (societate cumpărată indirect de Chimcomplex) au decis revocarea administratorilor Ochia Ion Adrian, Bârsan Flavius Săndel şi Şerban Iuliana Simona, ca urmare a demisiei. Tot acționarii SC Sistemplast SA au mai stabilit mandatul şi indemnizaţia administratorului, numirea unei persoane din partea acţionarilor, pentru semnarea contractului de administrare, cu administratorul numit, precum și numirea unui auditor financiar extern, având în vedere că la data de 31 mai 2020 a încetat mandatul auditorului. SC Sistemplast SA s-a înfiinţat în data de 12 februarie 1999, iar obiectul principal de activitate îl constituie producerea şi comercializarea articolelor din PVC şi polietilenă (tuburi, conducte, fitinguri şi accesorii). Capitalul social este în valoare de 7,7 milioane de lei, iar în 2016 şi-a completat obiectul de activitate cu efectuarea lucrărilor de mentenanţă şi reparaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe