Sparle si soparle, 18.06.2020

joi, 18 iunie 2020
  • Televiziunea VTV a realizat zilele trecute un excelent reportaj intitulat „Fața nevăzută a orașului Berbești” și în care se prezentau imagini cu „realizările” primarului liberal Vintilă Chelcea și cu declarații ale oamenilor din Berbești. Ziarul nostru a scris de mai multe ori despre situația dezastruoasă din Berbești, despre faptul că localitatea a rămas în EVUL MEDIU, fără apă, drumuri și curățenie, fără măcar o piață agroalimentară unde oamenii locului să vină să-și vândă produsele. Nimic, nimic bine nu se poate scrie despre orașul în cauză și acest lucru a fost scos în evidență cel mai bine de colegii de la VTV. Aproape toți cei intervievați și-au arătat totala nemulțumire față de edilul-șef Vintilă Chelcea, cel care în trei mandate (adică 12 ani) a reușit „performanța” de a plasa orașul Berbești drept cea MAI SINISTRĂ ȘI SĂRACĂ localitate din România. Rămâne elocvent din tot reportajul VTV faptul că o fostă profesoară a lui Chelcea este ignorată total de „don primar”, care nici măcar... nu o salută atunci când se întâlnesc pe stradă!

 

  • Primăria Râmnicului a eliberat certificatul de urbanism nr. 761/2020 pentru investiția „Reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din clădirea corp C5 a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea”, situat în str. General Magheru nr. 54. Dosarul cu documentaţiile pentru finanţarea proiectului a fost depus încă din data de 24 august 2018, la Compania Națională de Investiții. Proiectul „Reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din clădirea corp C5 a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea”, cu o valoare estimată de peste 422 miliarde lei vechi, a fost cuprins în lista sinteză a Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Unităţi sanitare din mediul urban”, derulat de către Compania Națională de Investiții.

 

  • Într-o localitate săracă, precum este Bălceștiul, primarul Constantin Aleca și-a majorat salariul la suma... de 131 milioane de lei vechi, iar viceprimarul la 107 milioane de lei vechi, salariile cuprinzând un spor de 15% pentru implementare proiecte europene. Dacă putem spune, cele mai reduse retribuții din Primăria Bălcești le încasează muncitorii și șoferii, cu o medie de 30 milioane de lei vechi lunar. Primarul Aleca nu deține terenuri, bijuterii, bani la bănci sau alte plasamente, ci doar un apartament în Drăgășani și două mașini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe