|miercuri, septembrie 22, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 18.06.2020 

soparla-cu-volanas
  • Televiziunea VTV a realizat zilele trecute un excelent reportaj intitulat „Fața nevăzută a orașului Berbești” și în care se prezentau imagini cu „realizările” primarului liberal Vintilă Chelcea și cu declarații ale oamenilor din Berbești. Ziarul nostru a scris de mai multe ori despre situația dezastruoasă din Berbești, despre faptul că localitatea a rămas în EVUL MEDIU, fără apă, drumuri și curățenie, fără măcar o piață agroalimentară unde oamenii locului să vină să-și vândă produsele. Nimic, nimic bine nu se poate scrie despre orașul în cauză și acest lucru a fost scos în evidență cel mai bine de colegii de la VTV. Aproape toți cei intervievați și-au arătat totala nemulțumire față de edilul-șef Vintilă Chelcea, cel care în trei mandate (adică 12 ani) a reușit „performanța” de a plasa orașul Berbești drept cea MAI SINISTRĂ ȘI SĂRACĂ localitate din România. Rămâne elocvent din tot reportajul VTV faptul că o fostă profesoară a lui Chelcea este ignorată total de „don primar”, care nici măcar… nu o salută atunci când se întâlnesc pe stradă!

 

  • Primăria Râmnicului a eliberat certificatul de urbanism nr. 761/2020 pentru investiția „Reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din clădirea corp C5 a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea”, situat în str. General Magheru nr. 54. Dosarul cu documentaţiile pentru finanţarea proiectului a fost depus încă din data de 24 august 2018, la Compania Națională de Investiții. Proiectul „Reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din clădirea corp C5 a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea”, cu o valoare estimată de peste 422 miliarde lei vechi, a fost cuprins în lista sinteză a Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Unităţi sanitare din mediul urban”, derulat de către Compania Națională de Investiții.

 

  • Într-o localitate săracă, precum este Bălceștiul, primarul Constantin Aleca și-a majorat salariul la suma… de 131 milioane de lei vechi, iar viceprimarul la 107 milioane de lei vechi, salariile cuprinzând un spor de 15% pentru implementare proiecte europene. Dacă putem spune, cele mai reduse retribuții din Primăria Bălcești le încasează muncitorii și șoferii, cu o medie de 30 milioane de lei vechi lunar. Primarul Aleca nu deține terenuri, bijuterii, bani la bănci sau alte plasamente, ci doar un apartament în Drăgășani și două mașini.

Leave a Response