Sparle si soparle, 04.06.2020

miercuri, 3 iunie 2020
  • La ceremonia de inaugurare a noului sediu al Direcţiei Economico-Financiare de la Arenele Traian, primarul Mircia Gutău a precizat că, în maxim o lună, vor fi finalizate lucrările de modernizare la clădirea Socom de lângă CAS Vâlcea, pentru a fi mutate acolo Direcția de Asistența Socială, Poliția Locală și alte instituții din subordinea primăriei. În urmă cu doi ani, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat achiziţionarea prin cumpărare în vederea amenajării ca sediu de birouri pentru aparatul de specialitate al primarului, a imobilului teren în suprafaţă de 2246 mp şi construcţie având suprafaţa construită la sol de 822 mp, suprafaţa construită desfăşurată 4112 mp, regimul de înălţime de 3 etaje, situat pe strada General Magheru nr. 25, la preţul de 2,14 milioane de euro, rezultat din raportul de evaluare.
  • Zilele trecute, Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Adriana Silvia Răducu, funcționar public în cadrul Primăriei comunei Băbeni, Județul Vâlcea. Începând cu data de 20 septembrie 2007, aceasta a deținut atribuțiile exercitate ca funcționar public în cadrul primăriei, conform fișei de post, care erau în legătură directă sau indirectă cu activitățile desfășurate din domeniul privat, încălcând astfel dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003. Adriana Silvia Răducu a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.
  • Potrivit presei mondene, manelistul Adi de la Vâlcea deține în garaj mașini de lux în valoare... de 500.000 euro. Prima mașină de fițe pe care a cumpărat-o Adi de la Vâlcea a costat 50.000 de euro și a fost la mâna a doua. Al doilea bolid de lux achiziționat de către manelist a fost preluat de la Mugur Mihăescu și a costat 120.000 de euro. De asemenea, Adi de la Vâlcea mai are un Lamborghini de 180.000 de euro, pesemne că atunci când vine vorba de plăcerile sale, banii nu sunt deloc o problemă. Penultima achiziție a manelistului este un Corvette Cabrio, iar această mașină este preferata soției sale. Ultima bijuterie cumpărată de Adi de la Vâlcea este un superb BMW I8, bleumarin, care atrage toate privirile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe