Sa economisesti apa, fara niciun fel de compromis? Da, se poate! Cu noua gama de baterii baie

vineri, 5 iunie 2020

Daca esti in plin proces de renovare a baii si vrei sa inlocuiesti vechile echipamente sanitare cu o versiune mult mai moderna, iti dam un pont: alege Grohe. Cel mai cunoscut producator de armuri sanitare la nivel european are o gama inovatoare de baterii baie. Modelele noi integreaza tehnologii moderne, care te vor ajuta sa reduci consumul de apa si sa te bucuri de confort sporit in timp ce economisesti.

Ai la dispozitie zeci, daca nu sute, de variante din care sa alegi. In functie de modul de control, tipul de fixare, lungimea pipei, design, finisaje si functionalitati incorporate, poti opta pentru acel model care iti satisface toate asteptarile. Utilandu-ti baia modern, va fi extrem de simplu si de rapid sa obtii o amenajare de bun gust.

Alege o baterie de baie in functie de tipul de fixare

Cea mai comuna forma de fixare a bateriei este pe lavoar. Daca optezi pentru acest model, trebuie sa fii atent sa existe compatibilitate perfecta intre baterie si chiuveta. Daca ai achizitionat deja chiuveta, cauta o baterie care sa se adapteze. Daca le cumperi impreuna, atunci lucrurile sunt mai simple si varietatea de optiuni mai larga. In ultimele tendinte, insa, se inscriu acele baterii care au sisteme de prindere direct in perete.

Confera un aer modern, creeaza vizual un spatiu mai generos si sunt foarte practice. Atentie! Aceste modele de baterii necesita un vas adanc al chiuvetei, pentru a preveni imprastierea apei in baie.

 In functie de modul de control al bateriei, iata ce optiuni ai

Daca in trecut bateriile cu doua robinete separate erau pe val, astazi le intalnim mai mult in decorurile de tip vintage. Au preluat locul I in topul popularitatii modelele de baterii cu monocomanda cu sau fara maneta, care sunt mult mai practice si mai rapid de folosit. Dar daca iti doresti o amenajare moderna, atunci iti recomandam – fara dar si poate – bateriile cu senzor.

Cu atat mai mult in aceasta perioada, in care nu se recomanda atingerea directa a suprafetelor, acest model de baterii sanitare se dovedeste o alegere inspirata. Bateriile Grohe cu senzor incorporat sunt produse durabile, cu finisaje si optiuni aparte.

Functionalitati aparte ale bateriilor pe care merita sa le cauti

Atunci cand vorbim despre functionalitati aparte, gama Grohe detine locul fruntas in piata. Tehnologiile moderne pe care le integreaza aceste produse vin la pachet cu avantaje extraordinare: de la economisirea apei, pana la un jet stabil, fara excese de stropire, usurinta de reglare a temperaturii si mentinerea ei constanta. Mai mult, aceste beneficii se resimt nu doar in aspectul practic, ci la nivel estetic. Renumitul finisaj cromat Starlight de la Grohe garanteaza un aspect impecabil chiar si in conditii de utilizare extrem de frecventa. Produsele de acest tip sunt extrem de usor de intretinut pe termen lung. Merita pe deplin!

Reduceri de vara: cumpara baterii baie moderne de la Baterii-Lux.ro

Te asteapta zeci, sute de modele de baterii baie moderne, cu cele mai inovative tehnologii, in oferta magazinului online Baterii-Lux.ro.

Cu senzor, cu termostat, cu sistem de prindere pe perete sau pe lavoar, pentru cada sau dus – optiunile sunt extrem de variate. Prinde reducerile la bateriile Grohe si bucura-te de o experienta de cumparare rapida la Baterii-Lux.ro, cel mai popular magazin cu echipamente sanitare.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe