Povestea emoţionantă a unui copil părăsit, de la un Centru de plasament, care salvează animale fără stăpân

marți, 30 iunie 2020

Povestea emoţionantă a unui copil părăsit, de la un Centru de plasament, care salvează animale fără stăpân

Un copil părăsit de părinţi salvează animalele fără stăpân. Îş expune povestea simplu, pe Facebook, în încercarea de a găsi „camarazi” pentru salvarea câinilor şi pisicilor abandonaţi.

„Eu sunt Costi Ţiţirigă (...) Am împlinit vârsta frumoasa de 17 ani, luna asta fac 5 ani de când salvez animale abandonate, sau maltratate, de pe stradă sau din pădure... Cresc la un centru de plasament, iar acest lucru m-a învăţat să fiu mai bun”, spune băiatul.

„Îmi doresc din tot sufletul sa am un adăpost de câini, un adăpost al meu.... Am pasiunea de a salva câini, pisici, şi îmi plac foarte mult caii”, povesteşte salvatorul.

Copilul recunoaşte că este foarte greu să construieşti un adăpost, „costă foarte mulţi bani pe care eu nu îi am...”, spune acesta.

„Pana când voi găsi soluţia de a putea să îmi construiesc acest adăpost, îmi doresc sa găsesc o persoană la fel de iubitoare de animale ca mine, care să îşi sacrifice casa de la ţară, să ne permită să putem salva câteva suflete, să pot lucra cu acea persoană pentru a salva cât mai multe animale..... Locuiesc in Râmnicu Valcea, în cazul în care e cineva dispus să colaboreze”, anunţă Costi.

Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe