|miercuri, septembrie 22, 2021
  • Follow Us!

POVESTE ȘOCANTĂ ÎN VÂLCEA! O COPILĂ DE 12 ANI A FOST VIOLATĂ PATRU ANI DE UNCHIUL EI. BĂRBATUL ÎI CUMPĂRA TĂCEREA LA UN PREȚ DE NIMIC 

minora

Caz cutremurător în Vâlcea. O copilă de 12 ani a fost supusă în repetate rânduri agresiunilor sexuale chiar de către unchiul ei. Bărbatul întreținea relații intime cu fata, iar la sfârșit o plătea cu 30 de lei.

Unchiul violator are 49 de ani și, fără nicio urmă de conștiință, acesta  își chema nepoata minoră pentru a întreține relații sexuale, iar mai apoi îi cumpăra tăcerea fetiței cu suma mizeră de 30 de lei.

Conform informațiilor din anchetă, copila a fost supusă celor mai multor agresiuni în anul 2017, în locuința unchiului său, ori în apropierea acesteia.

„A invitat-o pe persoana vătămată la locuinţa sa pentru a-l ajuta la treburile gospodăreşti. După ce au ajuns în dormitor, acesta a dezbrăcat-o cu forţa, a luat apă dintr-un lighean şi a început să o spele, în ciuda opoziţiei acesteia. Tot în cursul anului 2017 a luat-o pe persoana vătămată să o plimbe cu mopedul, iar pe o vale a oprit mopedul, a dat-o jos, a îndepărtat-o de drum şi a dezbrăcat-o”, se arată în dosar, scrie Antena3. 

După trei ani de chin, în luna martie, Judecătoria Brezoi l-a condamnat pe bărbat la trei ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă agravată şi continuată. Însă, decizia nu este definitivă.

Leave a Response