POVESTE ȘOCANTĂ ÎN VÂLCEA! O COPILĂ DE 12 ANI A FOST VIOLATĂ PATRU ANI DE UNCHIUL EI. BĂRBATUL ÎI CUMPĂRA TĂCEREA LA UN PREȚ DE NIMIC

sâmbătă, 6 iunie 2020

Caz cutremurător în Vâlcea. O copilă de 12 ani a fost supusă în repetate rânduri agresiunilor sexuale chiar de către unchiul ei. Bărbatul întreținea relații intime cu fata, iar la sfârșit o plătea cu 30 de lei.

Unchiul violator are 49 de ani și, fără nicio urmă de conștiință, acesta  își chema nepoata minoră pentru a întreține relații sexuale, iar mai apoi îi cumpăra tăcerea fetiței cu suma mizeră de 30 de lei.

Conform informațiilor din anchetă, copila a fost supusă celor mai multor agresiuni în anul 2017, în locuința unchiului său, ori în apropierea acesteia.

„A invitat-o pe persoana vătămată la locuinţa sa pentru a-l ajuta la treburile gospodăreşti. După ce au ajuns în dormitor, acesta a dezbrăcat-o cu forţa, a luat apă dintr-un lighean şi a început să o spele, în ciuda opoziţiei acesteia. Tot în cursul anului 2017 a luat-o pe persoana vătămată să o plimbe cu mopedul, iar pe o vale a oprit mopedul, a dat-o jos, a îndepărtat-o de drum şi a dezbrăcat-o”, se arată în dosar, scrie Antena3. 

După trei ani de chin, în luna martie, Judecătoria Brezoi l-a condamnat pe bărbat la trei ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă agravată şi continuată. Însă, decizia nu este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe