Pardoseli industriale UCRETE, sisteme de ultima generatie pentru suprafete circulabile

vineri, 5 iunie 2020

In categoria pardoselilor care pot sustin - in conditii optime - utilajele de mare tonaj, se inscrie in top un sistem special, denumit UCRETE. Acest tip de suprafete este intalnit in industria alimentara si a bauturilor, precum si in industria farmaceutica sau chimica si ofera un set de beneficii deosebite.

Atunci cand vorbim de pardoseli industriale, sistemul UCRETE este un reper al calitatii si al performantei. Ce beneficii iti poate oferi si cine il poate implementa, descoperi in acest scurt ghid pe care l-am pregatit pentru tine.

Ce ofera sistemul UCRETE, spre deosebire de alte pardoseli

In primul rand, acesta este un sistem modern, de ultima generatie. Este special conceput pentru a sustine sarcini grele si extrem de permisiv in conditiile agresive de mediu. Este o alegere perfecta, pentru ca:

  • Asigura rezistenta la trafic intens, chiar si atunci cand exista utilaje fara roti cauciucate

Acest lucru contribuie la eliminarea riscurilor de uzura si la mentinerea aspectului estetic in stare perfecta. Rezistenta la zgarieturi si deteriorare in astfel de conditii de stres mecanic este un atuu deosebit garantat.

  • Rezista la actiunea substantelor chimice cu o foarte mare concentratie

De la substante alcaline si solventi, pana la uleiuri si grasimi – nimic nu creeaza riscuri reale de deteriorare. In conditii normale, substantele chimice pot produce daune considerabile sistemelor de pardoseli clasice.

  • Se comporta excelent intr-un mediu predominant umed

Acest sistem este recomandat pentru industria alimentara sau in spalatoriile auto, si din acest motiv. Rezistenta la umiditate constanta se inscrie pe lista celor mai importante avantaje ale sistemului UCRETE.

  • La temperaturi extreme de -40 sau +150 de grade Celsius nu se deterioreaza

Se remarca o rezistenta deosebita la temperaturi extreme, de la -40 de grade Celsius si pana la +150. Din acest motiv, aceste pardoseli sunt frecvent intalnite in industria de prelucrare a carnii si a pestelui s.a.m.d..

  • Aceste pardoseli pot fi igienizate asemenea otelului inoxidabil si a materialelor plastice

Institutul Campden Technology Ltd releva standardul maxim de igienizare al acestui sistem performant. Procesul facil de curatare si de intretinere pe termen lung contribuie la diminuarea costurilor de ingrijire.

  • Ofera 100% siguranta pentru personalul care activeaza in respectivul spatiu

Sistemul UCRETE detine certificatul Indoor Air Comfort Gold Label, intrucat nu contine compusi volatili. Acesta este standardul maxim pentru calitatea aerului in spatiile interioare si asigura siguranta angajatilor.

  • Proprietatile antiderapante contribuie la gradul de siguranta oferit

Bifeaza gradul de rezistenta la alunecare in stare uscata R10, dar si gradul de rezistenta la alunecare in conditii de umiditate sau grasime R13. Cu alte cuvinte, acest sistem de pardoseli asigura protectie 100%.

  • Proces usor de implementare, foarte rapid chiar si la temperaturi scazute

 

Milucon.ro, expert in pardoseli industriale

Daca vrei sa beneficiezi de toate avantajele acestui sistem de pardoseli de ultima generatie, colaboreaza cu Milucon.ro, expertul numarul 1 in implementarea lui. Chiar si in numai 5 ore de la montaj, vei putea sa te bucuri de functionalitatea spatiului, la pachet cu toate avantajele descrise mai sus.

Milucon.ro activeaza de 10 ani in acest segment de piata in Romania. Specialistii din aceasta echipa cunosc cele mai moderne si mai rapide procedee de implementare de pardoseli industriale, iar rezultatele sunt fara compromis. Materialele folosite sunt performante, la fel ca si utilajele, iar viteza de executie este una incredibila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe