Noutati High-tec: accesorii aparate auditive de ultima generatie

joi, 25 iunie 2020

Odata cu evolutia si dezvoltarea aparatelor auditive, s-au lansat o varietate de accesorii care sa usureze controlul lor. Gama moderna de instrumente marca Rextone vine in intampinarea nevoilor utilizatorilor cu functionalitati avansate.

Iata care sunt acele accesorii pe care le poti folosi pentru aparate auditive, de ultima generatie, pe care merita sa le ai, daca iti doresti sa beneficiezi si de o serie suplimenatara de avantaje care iti vor usura viata. Iti prezentam o lista a celor mai cautate si mai populare din intreaga gama a accesoriilor auditive.

Smart Transmitter 2.4, conexiune fara limite

Acest device este conceput special pentru a facilita conectarea aparatelor auditive la TV. Dispozitivul ofera un confort sporit in vizionarea programelor TV, prin transmiterea semnalului audio de la TV, in mod direct la aparatele auditive. Functia pe care o integreaza, MyCore, garanteaza calitatea sunetului Dobly Digital. Este absolut indispensabil un astfel de accesoriu atunci cand vine vorba despre un nivel crescut de confort.

Smart Key, control total la o apasare de buton

Din seria accesoriilor ce ofera remote control face parte telecomanda Smart Key. Toata gama de aparate auditive produsa de Rextone este compatibila cu aceasta telecomanda de dimensiuni reduse. Este genul de accesoriu discret, ce poate fi cu usurinta transportat. Butoanele sunt mari, usor de utilizat de varstnici. Faciliteaza usurinta in folosire, mobilitatea si este unul dintre elementele cheie necesare in fiecare zi.

Smart Microphone, cu tehnologie wireless

Un alt accesoriu de mare utilitate, mai ales pentru persoanele varstnice, este microfonul smart. Acesta inglobeaza tehnologia wireless, cu ajutorul caruia sunetele sunt transmise de la distanta direct catre aparatele auditive. Tehnologia pe care o integreaza acest microfon inteligent, MyCore, este una dintre functionalitatile de ultima generatie. Cu o investitie minima, iti vei imbunatati mult experienta auditiva.

Smart Li-ion Power, incarcator inteligent

Din instrumentele necesare pentru utilizarea unui aparat auditiv nu poate lipsi incarcatorul smart. Acest accesoriu nu are contacte de incarcare, ceea ce faciliteaza usurinta in folosire. Este nevoie de doar 4 ore cu Smart Li-ion Power pentru a incarca 100% un aparat auditiv, care poate functiona normal 24 de ore. Nu ar trebui sa lipseasca din „arsenalul” accesoriilor utile pentru o buna experienta a aparatului auditiv.

Smart Direct, aplicatia mobile care iti ofera control total

Vestea buna este ca toate tipurile de aparate auditive smart, lansate de producatorul Rexton, iti ofera compatibilitatea cu o aplicatie mobile speciala. Controlezi, astfel, volumul, programele, nivelul sunetului cu ajutorul device-ului mobil, fie ca ai sistem de operare Android, fie ca lucrezi pe Apple. Este o aplicatie compatibila cu toate tipurile de telefoane mobile, ce are un rol esential in sporirea nivelului de confort.

Cele mai bune preturi la accesorii aparate auditive de ultima generatie

Cauti accesorii aparate auditive de ultima generatie? Le gasesti la Wesound.ro. Acest centru de protezare auditiva, cu sedii in Bucuresti si in Campina (judetul Prahova) iti ofera o gama variata de echipamente pentru imbunatatirea experientei de purtare a unui aparat auditiv.
In plus, ai cele mai bune preturi la instrumente moderne, perfect compatibile cu modele de aparate retroauriculare, precum Emerald 8C RIC si Mosaic 8C BTE si intraauriculare, precum Sterling 8C CIC/IIC si inoX CIC 8C. Specialistii din cadrul acestui centru iti dau la dispozitie cu toate informatiile despre accesorii si echipamente, ca sa faci o buna alegere.

Date de contact:
Telefon/Fax: 031 425 2726
E-mail: [email protected]

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe