Mircia Gutău, omul care sfințește locul

miercuri, 3 iunie 2020

 

A fost inaugurată recent una dintre cele mai moderne instituții din Râmnicu Vâlcea: Direcția impozite și taxe locale. Instituția funcționează acum într-o clădire complet nouă. Direcția impozite și taxe locale are o serie de birouri și de spații publice pregătite pentru a primi în cele mai moderne condiții pe contribuabili, cu spații generoase și tehnologie de ultimă oră, de îndrumare și de programare, cu trasee și cu proceduri clare și complete.
Primul serviciu de calitate al acestei instituții este spațiul generos de parcare din jurul clădirii. Următorul este organizarea întâmpinării și a îndrumării în sala de așteptare. Fiecare contribuabil primește aici un număr de înregistrare care îi asigură invitarea personală la ghișeu, prin sistemul intern de avertizare. Așteptarea apelului se face pe scaune, într-o sală spațioasă, bine luminată și aerisită. Clădirea este situată lângă Arenele Traian, în spatele Casei de cultură a sindicatelor. Am revăzut cu acest prilej și Arenele Traian și m-am gândit la inspirația providențială a primarului Mircia Gutău de a grăbi modernizarea acestui obiectiv.
Iată-ne pregătiți acum cu un spațiu util pentru organizarea în aer liber a evenimentelor culturale și sportive, cu respectarea normelor impuse de situația sanitară creată de pandemie! Municipiul Râmnicu Vâlcea are acest privilegiu de a fi în pas cu vremurile pe care le traversează și pentru că este condus de un om cu multă determinare în direcția modernizării și a investițiilor utile pentru cetățeni.
Am urmărit și am apreciat alături de toată lumea modul planificat în care s-au făcut lucrări în tot orașul pe perioada stărilor de urgență, profitând de eliberarea străzilor și de vremea bună de afară. Grija față de confortul locuitorilor este un lucru rar pe domeniile publice din România! Așa cum scriam recent aici, Mircia Gutău a marcat fiecare detaliu al modernizării orașului. Iată-l acum oferind cetățenilor o întreagă instituție, concepută și realizată la standardele cele mai avansate în domeniul impozitelor și taxelor locale.
Planurile pregătite pentru dezvoltarea municipiului Râmnicu Vâlcea îl au ca garanție de realizare și acum și în viitor pe primarul Mircia Gutău.

Eugen Neata, deputat PSD de Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe