|duminică, august 1, 2021
  • Follow Us!

Microbuz cu 14 persoane, implicat într-un grav accident în Vâlcea, a fost activat planul roșu! 

Screenshot_20200610-141408_Google News

Planul roșu de intervenție a fost activat miercuri dimineață în județul Vâlcea în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz în care se aflau 14 persoane.

Accidentul a avut loc pe DN 67, pe raza localităţii Buneşti, între un autoturism şi un microbuz de transport persoane care s-a răsturnat, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea – potrivit digi24.ro

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare, şase echipaje SMURD şi alte şapte de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

“Şapte victime au fost preluate de SAJ şi una de SMURD Vâlcea. În autoturism a fost o victimă, iar în microbuz zece. Aparent nicio persoană nu este în stare gravă. Având în vedere numărul mare de victime a fost declanşat Planul roşu de intervenţie. Persoana care a fost încarcerată este o femeie, în vârstă de 52 de ani”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a informat că accidentul a avut loc după ce șoferul unui autoturism care mergea pe sensul de mers Vâlcea – Gorj a intrat pe contrasens și a izbit microbuzul în care erau 14 persoane.

Leave a Response