Grupul DIANA din Vâlcea estimează o scădere a cifrei de afaceri de 10% în 2020. „Obiceiurile de consum se schimbă. Va fi nevoie de o perioadă de timp să înţelegem comportamentul noilor consumatori.“

luni, 15 iunie 2020

Grupul de companii DIANA, deţinut de familia Crăciunescu din Râmnicu Vâlcea, cu activităţi în fabricarea produselor din carne şi retail, estimează o cifră de afaceri de 345 de milioane de lei în 2020, în scădere cu 9,5% faţă de anul anterior, din cauza efectelor generate de pandemia de COVID-19.

„Nesiguranţa şi schimbările care apar de la o zi la alta ne obligă să luăm deciziile din mers. Planurile şi strategiile făcute la începutul anului nu mai sunt sigure în această perioadă. În ultimii ani menţinem un trend ascendent, de aici şi demararea procesului amplu de retehnolo­gizare, extindere şi modernizare a zonelor de producţie. În ultima perioadă, am avut scăderi pe piese întregi, care sunt cauzate de importurile directe făcute de IKA şi a scăderii capacităţii de tranşare”, au spus reprezentanţii DIANA. (zf.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe